Morden i Lekstugan

Jag har hittat ett jätte bra film klippningsprogram och har nu klippt ihop "skräckfilmen" som jag, Sandra och Minna spelade in får några helger sen. Jag tog friheten och döpte den till Morden i Lekstugan. Haha det är nog det sämsta skådespelet jag sett, som tur är så ska ingen av oss bli skådespelerska. Men här är det i alla fall - Morden i Lekstugan






090224

Då var det tisdag och jag har tryckt i mig två semlor idag, haha, men det får man ju göra idag så.
Imorgon är det onsdag och min sista dag denna vecka och det behöver jag. Mina sömn problem har kommit tillbaka och jag sover inte alls mycket längre. Men när jag har det jobbigt så kan jag inte sova. Men måste ha sömn när man går upp kl 05.20 på morgonen, annars går jag runt som en zoombie.

Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa och försöka varva ner ordentligt så att jag kan somna.

En kväll med lillebror

Igår vart det bio med Sandra och Minna, vi såg Friday the 13th, jag tyckte väl att den var sådär, tror att den vart bättre bara för att jag såg den på bio, det var helt enkelt lite för mycket slaktande, folk dog som flugor.

Idag har jag varit på Ikea, kunde ju inte lämna Ikea utan att ha med mig 4 av deras chipspåsar (a) , svårt att låta bli.
Nu på kvällen så har jag och min bror varit hemma tillsammans, det har varit jätte mysigt. Satt och titta på melodifestivalen tillsammans, som jag hatar, haha. Jag och min bror behövde verkligen en kväll tillsammans. Ska snart gå och sova tror jag, känner mig rätt trött faktiskt..

090219

Det gör ont. Har för mycket känslor och vet inte vad jag ska göra av dom. Jag mår inte bra.


 



 

Miley Cyrus - The climb


 


Truck kort

Jag är fortfarande kall efter denna dag. Har varit ute och kört truck hela dagen och fy vad det är kallt ute, ver helt stelfrusen, fast att jag hade dubbla strumpor, långkalsonger och 3 tröjor under vinterjackan. Men det var faktiskt rätt roligt. Jag var helt klart sämst, haha men alla var jätte snälla och hjälpte mig så allt gick bra tillslut och vi hade kul. Så nu har jag truck kort!
Grattis till Malin, haha.


090217

Jag har tråkig fantasi när det gäller överskrifterna.
Idag har jag då varit på kurs i Västerhaninge. Jag har suttit i en skolbänk hela dagen, gud vad det kändes konstigt! Det började med att vi fick gå in i "klassrummet" och jag slängde mig på bänken längst bak i hörnet, haha. Där satt jag och Sandra och fnissa åt nästan allt, haha det blev nästan precis som i skolan. Somnade nästan av att sitta och lyssna hela dagen, Men på slutet av dagen gjorde vi ett teori prov, och jag klarade det fick 20/21 poäng, så bland fnissningarna och klottrandet så fick jag in något i huvudet. Men jag har kommit fram till en sak idag - jag saknar inte skolan.
Imorgon ska jag ut dit igen och då ska vi få köra truckarna, ska se om jag klarar det också, haha. Men det ska säkert gå jätte bra.
Senare ska jag ut och köra bil med mamma, måste ju klara det också.

090215

Nu är det söndag kväll. Helgen har varit lugn och väldigt slapp. I Fredags var jag med Sandra när hon skulle fotograferas, så att det inte var någon våldtäksman eller något, som tur var va det inte de, haha.
På kvällen kom Sandra över och vi lagade middag och gjorde glass med massor med godis i, skit gott! Sedan tittade vi på skräckisen Prom night, det var väl sådär. Hon åkte hem senare och då satte jag mig framför datan och tittade äntligen klart på serien skins, hm slutade för konstigt..
Igår gjorde jag absolut igenting, låg typ i sängen och glode. Idag har det nästan varit samma, har försökt städa rummet, men det hände inte så mycket. Va sedan ute och körde med Tompa och nu har jag börjat komma ut på vägarna i alla fall, så det händer saker.
Imorgon ska jag städa, måste, är ledig. Senare på dagen ska jag och Sandra till huddingesjukhus och bli blodgivare, om jag nu klarar av det, men ska försöka i alla fall, vill ju ge något, även om jag hatar nålar...

Jag har slutat tänka nu, typiskt mig, stänger in mig som vanligt, men fösöker låta bli, vet att det bara kommer bli värre då, men jag vet inte vad jag ska svara när jag får frågan Hur känns det? Hur tänker du? Jag vet inte hur jag känner, och jag tänker inte! Fan vad allt ska vara komplicerat, jag orkar inte känna efter eller tänka, det är för jobbigt!

090212

Jag har inte haft lust att skriva något, har inte heller vetat vad jag ska skriva. Har kämpat mig igenom 3 arbetsdagar denna vecka skulle ha jobbat idag också, men igår måde jag jätte illa och kräktes, så vågade inte gå till jobbet idag, men konstigt nog så mår jag bra idag, skönt det i alla fall. Imorgon är jag i alla fall ledig.

Jag mår fortfarande lika förjävligt, det blir inte bättre, men jag vet att det kommer bli det. Just nu känner jag mig lite mer arg än ledsen faktiskt. Värre kan det väl i alla fall inte bli?

090208

Nu vill jag bara glömma. Jag önskar att denna helg bara skulle kunna bli ogjord. Jag mår inte bra, rättare sagt jag mår förjävligt. Det är lätt att blunda men någon gång måste man öppna ögonen och se vad som egentligen händer, det har jag gjort nu. Inget blev lättare utan bara tyngre.


Ska snart vandra iväg

Om 20min måste jag gå ut i detta piss väder, ska ner till centrum till körskolan, har lektion idag, har verkligen ingen lust att göra det. Fy, är så jäkla trött att det gör ont i kroppen och har jätte ont i axlarna, nä det här har inte varit någon bra vecka helt enkelt.
Min helg har i alla fall börjat nu och det är ju en positiv sak! Och att det har blivit ljusare på dagarna det är ju det bästa, helt underbart, ja det finns lite ljus i denna mörka vecka.

Körning och jobb

Jag vet seg på att skriva. Men här händer det saker, har verkligen tagit tag i körningen nu, jag kommer framåt. Imorgon efter jobbet har jag körlektion och idag har jag precis kört. Körde hem nu för första gången, känner mig så stolt, haha. Men jag lyckades utan att få värsta paniken eller något och jag lever så det känns ju askalas!

Fick även en kusin i morse, blev en flicka och hon ska heta Agnes, jätte söt liten tjej, fick ett mms med en bild på bebisen.
Jobbet har gått sådär, har haft en rätt dålig vecka då  jag har haft jätte ont i högra axeln, det blir bara värre och värre, jag ska boka masage snart, jag hatar det, men jag måste, kan inte fortsätta att ha så ont som jag har. Men imorgon är det i alla fall den sista dagen på denna vecka på jobbet och sen börjar min helg. Åker till pappa på fredag, har inte varit där på ett tag och kände verkligen för att åka och träffa honom. Sen nästa vecka så ska jag faktiskt jobba en hel vecka, det var ett tag sen, men blev tillfrågade om jag kunde och lite extra pengar sitter aldrig fel.

Den 17-18 februari så skickar dom iväg dem på jobbet som inte har truckkort på en kurs, så det ska jag få göra, sen kan jag få köra truckarna tjälv på jobbet och slippa fråga de andra om hjälp, jippi. Man vet aldrig kanske har användning av det senare i livet också, kan i alla fall vara skönt att ha.

Japp det blev lite text, men nu ska jag fortsätta se på efterlyst och sen sova.

RSS 2.0