Hatar överskrifter

Första dagen på jobbet den här veckan, tyngre än vanligt och har nu fått otroligt ont i axlarna, men det är tre dagar kvar på arbetsveckan så jag får hålla ut. Efter jobbet så hade jag tänkt och gå til banken och skaffa ett nytt bankomatkort eftersom at mitt gått söner, självklart så stänger banken 16.00 så då han jag inte. Men på torsdag stänger dom 18.00 så då får jag gå dit.
Just nu har jag suttit och tittat på de första avsnitten av One tree Hill, älskar den serien och har nu tänkt se ala avsnitten, äntligen!
Om ett tag börjar Desperate Housewives och det ska jag inte missa, men det var ju jätt länge sedan som det gick, har glömt bort vad som hänt, ska sätta mig och läsa lite om de senaste avsnitten så att jag kan hänga med. Nä nu ska jah sätta på tvn.



/malin

En lång helg

För att bara börja inlägget, igår såg jag nog en av de bästa filmerna jag sett, The Notebook. Trodde inte att jag skulle tycka att den filmen var bra, för jag är ingen sådan person som tycker om kärlekshistorier, men The Notebook är ju bara helt underbar, kan säga att jag grät på mer än ett ställe, haha.

I fredags var jag, Sandra och Minna ute. Jag och Minna började kvällen hemma hos mig innan vi träffade Sandra i centrum och åkte in till Nivå 22, förkrök. Efter en del dricka och massa larv i en en park åkte vi mot GK, har inte varit där innan, tyckte att det var bra där, så dit skulle jag kunna gå igen.



Dricka på Nivå.




Bus i parken




Mer bus i parken



Dans inne på GK



I lördags åkte jag in till stan med Sandra och Minna på dagen. Jag har äntligen köpt en vinterjacka, det blev en boomerang som jag tittat på otroligt länge. Sen köpte jag även engrå mössa, fin gråfärg, precis som jag letat efter. Efter stan följde Minna med mig hem, vi lagade mat, pratade och titta på Spider-man 3, jag somnade i soffan var otroligt trött.



Min nya jacka och mössa


Sen på söndagen var jag iväg och köpte en data, så nu har jag en egen laptop, helt underbart och sitta med den vart man vill i huset och behöver inte bråka om datan med någon av mina småsyskon!
Idag har jag varit ledig från jobbet eftersom att mina 70% nu har börjat igen, men imorgon är det jobbet igen som vanligt, tänkte väl sätta mig nu och glo på en film eller något.



/malin

Torsdag

Fan, nu har jag glömt att äta igen, haha. Orkar inte gå och göra något, så hungrig är jag inte, men borde vara det har inte ätit sen 11.00.
Imorgon är det fredag, UNDERBART! Slippa jobbet i några dagar. Det blir utgång imorgon kväll oxå, så det ska bli skoj.
Igår bokades en kryssning, 8 oktober åker jag, Sandra och Minna till Tallin med massa människor, det ska bli helt askalas.
Orkar inte skriva mer, lat, som vanligt. Ska titta klart på idol nu sen blir det Heros!


/malin

Höstmörker

Måndagen lider mot sitt slut, sen är det tisdag. Fyra dagar kvar på jobbet, det ska man väl klara av.
Möte Sandra och Minna på tåget hem från jobbet, hade ju redan planerat att träffa Minna så hon följde med mig hem. Vi skulle prata ut om allt, men det tog ett tag innan vi började prata om det, båda liksom försökte undvika det. Men efter att vi båda fått säga allt så kändes det riktigt bra.
Rickard kom sen hem med pizza, mums, tjockade oss lite. Sen efteråt fick jag ändå laga mat eftersom att jag behöver matlåda imorgon på jobbet.

Nä blir deprimerad av detta väder, vill ha det varmt igen, är trött på det här. Grått, mörkt och tråkigt. Lite musik kan alltid lysa upp höstmörkret lite.
 



Jonas brothers - Lovebug


/malin

Västerås helgen

Hemma från västerås, en skön och lugn helg, precis som jag ville ha det. Men imorgon blir det jobbet igen, svullnaden i handen har gått ner, men det gör fortfarande lite ont, det ska säkert funka ändå, kan inte bara sitta hemma och dega.
Men i alla fall i fredags kom jag då till pappa, det var roligt faktikst att vara där, pappa och jag satt och prata medan Rickard var ute med en kompis. Det var kul att höra om hans resor när han var yngre, han reste rätt mycket när han var i min ålder. Blir riktigt sugen på att åka iväg nu, men får vänta ett tag, måste spara pengar. Han tog även fram bilder och visa, så det var riktigt roligt.
På lördagen åkte vi in till Västerås och tittade runt, jag gick runt lite själv och kunde inte låta bli att köpa en väska och sen hittade jag en smycke affär som hade rea på alla sina smycken, sålde ut allt. Allt kosta 5-19kr, så där fastnade jag ett tag. På kvällen var vi bara inne och tittade film, satt och åt middag framför tvn, riktigt mysigt.
Idag har det inte hänt så mycket, vi åkte hem 17.00 tåget och självklart råkar jag och Rickard sätta oss vid en pappa med 2 småbarn, var påväg att dö, hatar när dom sitter och skriker och föräldrarna tror att alla andra tycker att det är så gulligt, men usch, det gör inte jag!
Imorgon efter jobbet så ska jag träffa Minna och prata ut om allt som hänt, det kan behövas.




Mina väska från cubus 149kr, har nästan en likadan, men den har silverhandtag och den här har guld, precis vad jag velat ha! 



Smyckerna, 2 halsband och 3 par örhängen, betalade endast 81kr



/malin


Fredag

Sovit lte för länge idag också, så kan det gå. Har börjat städa lite, ska fortsätta nu, åker ju om 3 timmar och har inte hunnit göra något alls, haha. Ingen data på 2 dagar, men det ska jag klara av. På tal om data så ska jag köpa en egen nästa vecka då jag får min lön, äntligen, den datan som jag sitter vid nu är seg och jobbig, så nu får det bli en egen istället, wei!
Nej nu kom min bror precis hem och jag måste verkligen ta tag i städningen, så att jag hinner med allt.


/malin

En dag hemma

Jag som skulle vara hemma och göra något nyttigt idag, men så blev det inte. Haha, har läst och tittat på tv och sen tog jag en skön dusch, seg dag. Kommer antagligen att stanna hemma imorgon med, finns inget för mig att göra på jobbet med min handled, får hoppas på att den blir bättre tills på måndag.
Idag hann jag också trampa på ett häftstift, fy fan, den gick rakt in i foten, där stod jag och skrek och fick tårar i ögonen medan Rickard var på väg att dö av skratt. Det värsta var att dra ut den, fy fan vilken smärta, haha vad jag är klantig. Jag verkar vara rätt bra att göra illa mig nu förtiden, borde nog låsa in mig i ett mörkt litet rum, haha.

Som sagt imorgon blir det Västerås till pappa, alltså en riktigt lugn helg för mig, men det kan behövas, att dricka alkohol brukar inte sluta bra nu för tiden...


/malin

Onsdag

Fan vad jag blir arg på människor, jäkla jobb. Vill inte vara kvar, men jag kommer säkert att sitta fast där tills jag är 108 år gammal. Jag har liksom varit på jobbet hela veckan trots min handled som gör ont som fan och har dessutom svullnat upp ännu mer, men min chef verkar inte tycka att det är okej. Hon kommer fram till mig idag och säger att det inte är någon idé att jag kommer till jobbet imorgon eftersom att jag inte kan jobba ordentligt. Asså, blir så irriterad, jag kommer förlora massa pengar bara för att hon inte tycker att jag kan jobba ordentligt! Det finns faktiskt annat som jag kan göra, men nej, jag ska sitta hemma och glo istället. Jaja får väl passa på att göra något nyttigt imorgon då, men har verkligen ingen lust att bara sitta hemma, är hellre på jobbet och jag någon nytta! Men det som var bra på jobbet idag var när linan gick sönder (där man står och lägger ner massa tidningar i korgar, svårt att förklara). Vi fick plocka upp alla tidningar ur korgarna och stå och prismärka tills dom hade lagat linan igen, haha.

Sandra var här för någon timme sen, vi hade fått våra skor som vi beställt från Halens, men jag tyckte inte om mina skor och Sandras var för små, så vi ska skicka tillbaka dem, synd ville ju ha nya skor att ha på mig!


/malin

Smärta

Har precis kommit hem från jobbet, en jäkla piss dag. Har otroligt ont i min höger hand, den har svullnat upp så mina fingrar ser ut som tjocka korvar. Jag som lyfter mycket tungt på jobbet, bra att bara kunna göra det med en hand, inte alls lätt, så nu har jag också ont i vänsterhanden för att jag bara har använt den hela dagen, roligt. Vill inte sjukskriva mig, måste ha pengar.
3 dagar kvar sen kommer helgen igen, då ska jag till Västerås och hälsa på min pappa, det var ett tag sen. Kan behöva en lugn helg faktiskt, så det ska bara bli skönt att åka dit. Snart börjar jag jobba 70%, det kommer bli askalas, lite mer ledig tid, ska försöka ta upp träningen igen, för då kommer jag ha tid med det.



Pink - so what



/malin

Helgen

Helgen är över och det är måndag igen. Tråkigt att vara tillbaka på jobbet, men 4 dagar till, sen är det helg igen.
Det är varit en ganska händelserik helg. I fredags var jag hemma hos Minna men henne, Nicklas och Sandra. Vi hyrde en film som handlade om kannibaler, den var helt sjuk! Kunde inte låta bli att skratta, tänk att det faktikst finns sådana människor!
På Lördagen var jag först på Model house med Sandra och Minna. Det var otrevliga sminköser som inte gjorde ett speciellt bra jobb, låång väntetid och en konstig fotograf, tyckte absolut inte att det var värt det och dom pressade på oss massa bilder.. Men här är några i alla fall.

        


På kvällen började vi hemma hos mig, men sprit, sing star, gitar hero och fia med hutt. Natta var där, men hon följde inte med ut sen. Vi gick till sense, det var faktiskt en bra klubb, skulle nog kunna gå dit igen. Senare åkte jag och Sandra vidare på efterfest hos Robin.



Den bjuder jag på



Minna diskar och Natta bredvid



Sandra och Minna sjunger



Sist blev det fia med hutt, Natta drack vatten.


I söndags blev det stan med Sandra, båda var helt döda, men vi gick runt och titta efter vinterjacka, har inte hittat någon jag tycker om ännu, får väl se vad det blir. Vill ha en snart, det börjar ju bli skit kallt ute!

/malin

Nu börjar helgen

Fan vad jag hatar mornarna, kan man inte bara hoppa över dom? Är för trött och irriterad, i morse vart jag skit irriterad på människorna som går just där jag går, haha jag vet men sådan är jag. Hatar att möta folk som går samma bana fast åt andra hållet, dom vägrar att flytta på sig, det är alltid jag som måste flytta på mig! Så i morse lät jag bli att flytta på mig, vad händerna då, jo människorna går rakt in i mig, idioter.
Det var ändå en rätt bra dag på jobbet, inte så jätte seg. Jag och jobb-Sandra gick och åt på McDonalds på lunchen eftersom att ingen av oss hade matlåda. Sen kom chefen till mig idag och fråga om jag ville jobba längre, men bara 70% då. Jag sa ja, bättre det än att bli arbetslös, så från vecka 40 så jobbar jag 3-4 dagar i veckan och så ska jag söka nytt jobb samtidigt, då kan jag snart köpa en egen data!

Ikväll ska jag över till Minna, hon jag och Sandra ska titta film och bara ta det lugnt. Imorgon blir det krogen, vill verkligen komma ut nu!


/malin

Trött och seg

Snart börjar idol så jag antar att jag ska sitta och glo på det.
Imorgon är det fredag, äntligen! Behöver slippa jobbet i några dagar nu, e så jäkla trött, allt går bara jätte segt på jobbet, det är så svårt att låta bli och titta på klockan!
Imorgon ska jag antagligen göra något, men jag vet inte vad ännu, haha. Men på lördag blir det i alla fall utgång, föra helgen var jag sjuk så då blev det inget, men i helgen då ska jag köra stenhårt!
Måste börja träna snart, men om 2 veckor så är jag abetslös så borde ha tid då...


/malin


Torsdag, nej fan onsdag

Sitter just nu och glor på idol, tycker synd om människorna som inte kan sjunga, vad gör dom där?
Det var ingen rolig dag på jobbet, hade kramper i magen hela dagen och tiden kröp fram. Tillsut tog dagen slut i alla fall och jag fick för mig att det var torsdag och tyckte det var så skönt att det skulle vara fredag imorgon, men fan då. Det är ju bara onsdag, 2 arbetsdagar kvar, sen är det helg!
Efter jobbet skulle jag till trafikskolan och boka körlektioner, men det gick inte bra. Träffade Natalie och stod med henne och prata i typ 20min, det var ett tag sen vi sågs så det fanns en del att prata om. Vi måste helt enkelt försöka träffas mera, hon kanske skulle följa med ut i helgen om hon inte var tvungen att vara hundvakt. Jag kom i alla fall aldrig till trafikskolan, får väl ringa istället.

Var ute och övningskörde med Tompa idag, det gick jätte bra, snart ska jag väl komma ut på de stora vägarna, så se upp!



Jag och Sandra i Sunny, vill tillbaka <3

/malin

Början på veckan

Måndagen är snart över. Hatar måndagar, då har man liksom en hel arbetsvecka framför sig, inte kul. Igår kväll blev jag irriterad på mig själv när jag märkte att jag missat One tree Hill, visste inte att det började igen, men blev gladare när jag såg att kanal 5 skulle börja sända Supernatrual! Den serien gick på svt för typ något år sen och jag följde serien där och nu börjar kanal 5 att visa den från början, det är en serie som jag rekomenderar, riktigt bra!
Det gick i alla fall bra på jobbet idag, men kände verkligen idag att det är dags för ett nytt jobb, är så trött på mitt jobb, vill inte fortsätta där utan måste hitta något nytt, får väl se hur bra det går.
När jag var påväg hem blev jag otroligt sugen på cashewnötter, så när jag kom till centrum sprang jag först till apoteket för att hämta ut nya p-piller, märkte igår att jag inte hade några kvar, smart. Sen blev det en tripp till konsum och självklart hittade jag mörkchocklad som jag absolut ville ha, kunde inte låta bli att köpa det och cashewnötter.

Nu funderar jag på att sova lite, men det är dumt då kan jag inte somna senare. Sitter och lyssnar på Bag in Box, Sunny låten! Längtar fortfarande tillbaka, har varit hemma i en vecka nu, vill till solen, inte vara kvar här i regniga Sverige!




 

Här har vi i alla fall den skönaste låten, njut!


/malin


Skräckfilm och spindeljakt

Sandra kom och hämta mig runt 20.00 igår, då åkte vi och hyrde film, en sräckfilm, ovanligt. Inside hette den och precis innan filmen satt vi och prata om hur jobbigt det är att titta på en skräckfilm på ett annat språk, sen började dom prata och då har vi råkat hyrt en fransk film, jippi. Det var inte direkt någon höjdar, det var en del vidriga scener, men det blev tillslut för mycket. Så jag rekomenderar absolut inte den filmen.
Vi hann också flippa ut över en spindel som Sandra hittade i badrummet, hon försökte mosa den med en tvättmedel kartong, så det flög lite tvättmedel här och var. Det sluta med att vi var tvugna och flytta ut hela tvättmaskinen för att få död på den där jävla spindeln, men jag säger så här, det borde garanterat regna idag. Tjejer och spindlar, fattar egentligen inte varför ett så litet djur skrämmer oss så mycket, men dom är faktikst riktigt vidriga.




Sandra körde hem mig idag, alltid lika snäll och när jag kom in genom dörren tog jag mig i kragen och satte igång och städa. Så nu är jag klar med städningen och det är rent och fint, men det kommer vara lika smutsigt igen om någon vecka, så varför städa?
Imorgon blir det jobbet igen, orkar inte, ångest.


/malin

En lugn kväll

Mår absolut mycket bättre idag, men har fortfarande svårt att äta, men aptiten kommer väl snart tillbaka.
Har pratat med Sandra precis och ska hem till henne ikväll och se på film, ska bli jätte skönt med en lugn kväll. Minna skulle också ha kommit, men hon var festsugen och ville dra ut i stället, så det blir bara jag och Sandra, men det är mysigt det också.

Igår tittade jag på PS. I love you med mamma och Tompa, men jag tyckte inte den var bra. Själva filmen var helt enkelt långtråkig och negativa Malin då, jag mår illa av sådana där patetiska kärlekshistorier, det där skulle ju aldrig hände i verkliga livet liksom!

Nu sitter jag ensam hemma med hög musik och vad spelas om inte Jonas Brothers ? Mamma skulle nog bli glad om jag började städa, får väl se hur det går med det...



Jonas Brothers - Hold on



/malin

Gamla, gråa och tråkiga Sverige

Jag har skrivit blogg förut men det var några månader sedan, så nu tänkte jag börja om. Här är då jag, Malin, 18år gammal och har precis börjat leva nu när skolan är över!

Föra veckan var jag i Sunny Beach med Sandra. Saknar det otroligt mycket, absolut sommarens höjdpunkt! Jag vill sitta vid poolbaren och dricka en "Sex on the solstol, on the beach", haha. Underbara människor, underbar miljö, skit mat, men jag älskade det ändå! Många minnen som jag kommer ha med mig resten av livet.

    

Tråkigt att komma hem till jobbet, men nu har jag legat hemma i tre dagar sjuk, jätte kul. Har knappt ätit något och har spyt. Men är på bättringsväggar nu i alla fall, hoppas på att vara pigg nog att ta en tripp till Sandra imorgon och se på film, har verkligen ingen lust att dra ut den här helgen, det får vänta till nästa då ska det partas och blandas massa Blow Jobs!


/malin

RSS 2.0