Utgång

Nu sitter jag här med Sandra och vi ska snart dra iväg till Minna där det blir förkrök! Sen blir det utgång, vet inte vart ännu, men någonstanns kommer vi att vara i alla fall!

Det var i alla fall en rätt skön dag på jobbet, lugn, men de sista timmarna blir alltid jobbiga. Men gör det bästa av det, som att gå och jävlas lite med folk genom att nynna på en irriterande melodi, haha. Som tillslut smittar av sig!

Nej nu ska vi snart dra, ha en bra kväll!

En trött Malin

Kom precis hem från jobbet, är riktigt trött, nästan så att jag inte orkar ha ögonen öppna. Men gud vad jag har tjänat pengar idag, känns så bra! Det var självklart tungt, för på mitt jobb är det otroligt mycket lyftande, men nu när jag är hemma så är jag stolt att jag orkade och glad över att jag inte jobbar så här varje dag. För typ en månad sedan orkade jag knappt gå upp ur sängen, men titta på mig nu! Vi gjorde det bästa för att fördriva tiden när det segade lite, vi kastade slime bollar på varandra och gjorde ett jätte långt rep av gummisnoddar, haha, men tiden gick i alla fall snabbare. Måste gå och lägga mig igen om en timme, för ska upp 05.30 imorgon som vanligt.

Imorgon kväll så blir det utgång, lär ju vara lagom pigg då, haha, men lite alkohol ska nog kunna piggna upp mig! Sen hoppas jag bara på en lugn helg, orkar inte göra så mycket. Nästa vecka är det i alla fall en skön vecka, jobbar bara 3 dagar, kan behövas!


Snöbollar

Nu är jag ny duschad och har precis fixat naglarna, skönt. Om ca en timme är det dags för sängen, imorgon blir det en hård dag, jobbar då från 07.00-20.00 så kommer antagligen vara väldigt sliten, haha. Men det är pengar och det behövs!

När jag var påväg hem från jobbet idag så var det några skitungar som började kasta snöbollar på mig, vart så jäkla förbannad, är det nödvändigt? Ännu en anledning till att hata vintern, hoppas snön smälter bort snart.
Nej nu ska jag lägga mig ner i sängen.


En ljusare vardag

Jag har haft en bra dag, de flesta dagarna sen senaste tiden har varit bra. Men en bra dag på jobbet det är ovanligt, inte för att det var lättare än vanligt eller att något speciellt hände, utan det kändes helt enkelt okej. Den negativa Malin börjar försvinna mer och mer, den positiva Malin börjar titta fram. Det är helt otroligt vad skillnad det kan bli att bara börja tänka annorlunda. Jag känner mig mer glad och jag hoppas att andra märker det också, haha.
Har dessutom fått lönen idag, underbart. Fick mer än vad jag trodde jag skulle få och det gjorde mig gladare. Kan lägga undan 8000kr denna månad, känns så bra!
Jag vet att jag låter överdrivet glad, men vad ska man göra när jag faktiskt är överdrivet glad?

Sitter och spelar soundtracket från Twilight, det är så bra! Filmen kan inte lämna mina tankar, vill se den igen!

Älskade filmen!

Nu har jag diskat, min bror har även försökt lära mig lite gitarr och det har väl gått sådär, haha. Men nu sitter jag i alla fall här och tar det lite lugnt med min 70% chokladkaka, mums.
Var som sagt på bio idag och såg Twilight, herregud vad den filmen är bra, helt underbar! Det levde upp till alla mina förväntningar, vill se den igen nu! Så bra var den. Kan till och med säga att det är en av de bästa filmerna jag sett. Jag tror både Minna och Sandra också tyckte om den riktigt mycket. Ska fixa soundtracket till filmen nu också, hörde några riktigt bra låtar.



Imorgon blir det jobbet igen, suck. Men det är fyra dagar sen är det helg igen, wei! Ska väl sätta på en film eller något och ta det lugnt innan jag ska sova, varva ner lite.

Myskväll

Ingen mer städning, underbart, vilket bra humör man kan få när all smutts är borta haha. Nu har jag krypit ner i soffan, måste sätta i nya lakan i sängen, men orkar inte det just nu, tänkte snart gå upp och hämta något att äta, känner mig hungrig. Sen ska jag fortsätta att titta på första Harry Potter filmen. Det är ju inte direkt en hemlighet att Harry Potter böckerna är min stora kärlek, haha. Har ju precis läst böckerna för typ 111 gången eller något, då får filmerna duga att tag. Men sitter faktiskt mest och stör mig på allt som är fel jämfört med boken, haha jag vet jag är skadad, men sånt är livet.

Imorgon blir det då som sagt bio, kl 15.20, jag har höga förväntningar på filmen, så får väl se hur den är! Sen på tisdag är det jobbet igen, kan ju alltid hoppas att jag blir insnöad eller något. Nåt positivt måste man ju få ut av vintern.


Utekväll

Nu snöar det igen.

Nu är det söndag igen, men som tur är så är jag ledig imorgon så det är skönt. Det blir bio imorgon, Twilight, med Sandra och Minna så det ska bli kul.
Igår var jag ju då hemma hos Minna först innan vi drog ut, vi förkröka och spelade Wii, min första gång, det är aldrig bra för mig, eftersom att jag är otroligt dålig förlorare, haha. Sen blev det lite musik innan vi drog ut vid 22.30. Skulle till Escape, otroligt dött, haha. Vi gick först och satte oss hos några utanför klubben som satt och rökte vattenpipa, men vi bestämde oss tillslut att gå in. Vi fråga om vi fick komma in gratis, och efter lite tjat så fick vi det, haha. Brände inte speciellt mycket pengar igår i alla fall, typ 60kr, positivt när man har lite ont om pengar! Trots att det var lite folk så hade vi kul önskade låtar hela tiden och dansade rätt mycket. Men runt 02.30 tröttnade vi och bestämde oss för att gå till donken och äta lite fyllekäk! Sen åkte vi hem till Minna och somna.
Åkte hem rätt tidigt imorse ändå, åkte väl från Minna lite efter 11, skulle hem och städa har ännu inte gått så bra med det, haha. Har plockat lite, men ska sätta på lite musik och försöka få det klart. 



Min klänning som jag hade på mig igår, köpt i London!


Party party

Snart är det dax att åka mot Minna, har packat ner mina saker och även slängt i mig en snabb middag, ingen hemma så lagade själv, brukar inte bli något speciellt nyttig då, haha. Nu har jag bara några saker till att göra innan jag ska iväg!



Minna och jag i sommras.

Filmkväll hos Sandra

Igår var jag då hemma hos Sandra på kvällen. Hon kom och hämta mig runt halv 8 så åkte vi ner till centrum och handla glass och maränger. Vi kröp sedan ihop i hennes soffa och satte på filmen "All the boys love Mandy Lane". Skulle vara en skräckis, men ja skulle nog inte kalla den det. Men den var faktiskt bra, tyckte att den var rätt spännande, men slutets vändning blev lite konstig, men tyckte fortfarande att filmen var okej. Sen efteråt så tittade vi på en komedi också som jag glömde bort vad den hette, men den var bra också. Sen körde Sandra hem mig, gulligt av henne! Det var i alla fall en jätte mysig kväll <3

Ska snart hoppa in i duschen sen om någon timme ska jag åka över till Minna där vi ska förkröka innan vi drar ut, ska sova hos henne också, det blir nära då efter krogen, eftersom att hon bor inne i stan.




En dag i stan

Hade självklart ställt klockan fel imorse, men hann ändå det jag skulle innan Sandra kom och hämta mig. Åkte bilen ner till centrum och sedan tåget in till stan. Letade jeans i typ två hundra år, usch hatar att gå runt och leta. Men jag hittade ett par jeans tillslut som jag tyckte om, skönt det, köpte även hem lite nytt smink också, som behövdes.
Vi möte upp Minna på ett trevligt café på Stureplan där jag och Sandra varit förut. Inte världens billigaste, men otroligt gott. Sen vandrade vi runt i stan ett tag till innan vi skilldes åt, Minna hem till sig, jag och Sandra mot Huddinge.
Det blir krogen ändå imorgon, med Minna, så jag får komma ut, men ska inte bränna några pengar! Försöka i alla fall, haha.
Kanske ska hem till Sandra senare ikväll och se på film, har en bra film på datan som både vill se, så får se hur det blir med den saken!


Australien

Hade precis ett långt samtal med Sandra i telefonen, vi kommer nästan alltid in på Australien när vi pratar med varandra och idag så pratade vi otroligt mycket om det. Herrugud vad jag längtar, längtar så mycket att det inte ens går att förklara! Vill lämna Sverige och träffa nya människor från hela världen. Om ca 10månader så ska vi iväg, låter så långt bort just nu, men vi ska i alla fall dit. Nu håller jag bara på att spara pengar, så mycket som det går. Får helt enkelt leva snålt 10 månader framåt, men det kommer de vara värt! De är inte billigt att åka inte, så pengar måste jag ha!

Just nu sitter jag och glor på Criminal minds, riktigt bra program faktiskt. Ska försöka att inte stanna uppe för länge ikväll, måste få lite sömn också, haha.


Städdepression

Japp så var den lediga dagen snart över och vad har jag gjort? I stortsätt ingenting. Skulle ha städat, hur gick det, jo plockat upp lite på golvet i rummet, sen börjar min städdepression, jag hatar att städa, mitt humör går ner så otroligt mycket, inget hjälper. Försöker med hög musik och hoppa runt lite och se den ljusa sidan, men vad är den ljusa sidan med städning? Nej fy för städning, synd att man inte kan hoppa över det.
Ska väl städa lite mera och sedan lämna resten till imorgon, orkar inte annars.
Imorgon på dagen så ska jag träffa Sandra, vi ska in till stan och shoppa, behöver nya kläder, speciellt jeans! Sen blir det nog en rätt lugn helg faktiskt, men är skit sugen på att dra ut.

Snö

Snön faller ner. Tänkte på hur det var när man var liten, hur man varje morgon under början av vintern vaknade upp och tittade ut genom fönstret och hur man blev besviken över att snön ännu inte kommit. Men plötsligt när den dagen kom, då man vaknade upp, sprang fram till fönstret, kände hur det pirrade i hela kroppen och såg ut på snön som föll ner. Blev så glad över att äntligen kunna hoppa runt i snön, bygga snögubbar och kasta snöbollar. Nu, när jag är äldre vill jag helst bara krypa ner i sängen och vänta tills allt är över.
Men jag kan ändå inte förneka att det är vackert med snö, speciellt när det singlar ner stora snöflingor, lite mysigt.

Nu har i alla fall min helg börjat så har inget att klaga över, kan ligga i sängen och låta bli att dra upp rullgardinen och se på vädret, precis en sådan dag kan jag behöva imorgon.

Skit väder

Kom hem från jobbet för ca 1 timme sen och har bara suttit och degat orkar inte göra något annat, lat, haha. Det var faktiskt en lugn dag på jobbet för en gång skull, fick till och med sluta 20min tidigare! Imorgon är det sista dagen för mig den här veckan, underbart! Synd bara att vädret inte är så underbart, usch vill ha sommar igen så att jag kan få hänga undan  min tjocka vinterjacka och dra fram alla sommarkläder! Tyvärr är det väldigt långt kvar, men eftersom att vintern ändå måste komma så hoppas jag i alla fall på snö, bättre det än bara regn och slask.


Bild från Sunny Bech, då jag och Sandra var där i Augusti, vill ha sommar.

Seg måndag

Måndagen är över, skönt. Två dagar kvar på denna jobbvecka, arbetar endast 3 dagar denna vecka och det känns skönt. Det var en rätt lätt dag på jobbet så känner mig inte helt död!
Just nu sitter jag och glor på tv och tar det lugnt, om några timmar ska jag gå och sova, haha, otroligt roliga dagar det blir när man arbetar.
Har även tittat klart på alla avsnitt på One Tree Hill, väntar bara på att de sista i säsong 6 ska komma ut så att jag kan få se dem! På tal om One Tree Hill, här kommer den bästa verationen på Hallelujah med Kate Voegele.


Utekväll

Igår vart det Ikea på dagen med Sandra, där vi hade det riktigt skoj. Fotade massor med bilder där, att man kunde ha så roligt på Ikea det visste jag inte, haha.

På kvällen kom Sandra hem till mig och vi fixade iordning oss och förkröka innan vi drog ut till Pans i Gamla stan. Det var vääldigt mycket killar där, det blev för mycket. Det hade kanske varit bättre om vissa faktiskt var snygga också, haha. Nä men träffade vissa trevliga människor i alla fall.
Vid 3 så blev det fyllekäk och sedan blev det nattbussen hem. Bussen passade inte ihop med den i centrum så fick gå, men det var rätt mysigt. Men herregud vad trötta vi var när vi kom hem!

London

Ja jag är seg på att skriva, men har inte orkat i veckan. Kom ju hem från London i måndags sen har det varit en stenhård jobbvecka, men nu är den slut och jag kan äntligen slappna av!
London var i alla fall jätte kul, bodde ju som sagt hos min syster, hennes kille och 2 till killar som bor där. Litet men mysigt! London var lika kul att se som förra gången, utom vädret som var betydligt sämre detta år, regnade nästan hela tiden, men vi hade det jätte kul ändå. Det var underbart att träffa syster, kom och tänka på hur tomt det faktiskt är här hemma utan henne. Tråkiga var väl att jag blev sjuk på lördagen, men jag höl ut och vi vandrade runt ändå. Det blev ju shopping också såklart, så kläder fick jag med mig hem! Nä jag vill faktiskt tillbaka, är så avundsjuk på Syster som bor utomlands jag vill också! Det är så långt kvar innan jag kan åka!



Syster ute på gatorna i London!



Sandra och Minna <3



Vackert


Igår efter jobbet åkte jag in till stan och träffa Sandra, skönt att faktiskt göra något och inte sitta hemma varje dag efter jobbet och se tv. Vi gick runt lite och växlade pengar. Sen satte vi oss på ett porrigt café, jätte mysigt, dyrt, men måste nog gå tillbaka dit någon gång i alla fall!
Ska försöka gå och sova snart, måste ha lite sömn eftersom att jag sover så lite på veckodagarna. Men det blir antagligen en tripp till Ikea imorgon, älskar Ikea! Måste absolut köpa chipsen dom har där då också! Sen på kvällen får jag väl se om det kanske blir krogen, känner mig sugen på att komma ut så ska försöka!

London here we come!

Imorgon är det dags! Min väska är packad och klar, började packa för 1 timme sen, alltid ute i sista minuten, haha. Ska väl försöka gå och sova om en timme så att jag är en aning pigg imorgon. Väskan väger 8,3 kg, det är väl antagligen de 6 chockladkakorna till min syster som väger, haha. Men de försvinner på hemvägen och då kan jag ta med mig massa nya kläder hem istället!
Är skit nervös för flygning, är ju jätte flygrädd. Men det ska gå bra, det är bara 2,5 timmes flygning, har åkt betydligt längre. Det ska bli helt underbart att få komma till London igen!!




En bild från Lodon som jag tog förra året.


Presidentvalet!

Klockan ringde 05.20 imorse som vanligt och det första jag gjorde var självklart att sätta på tvn! Ville ju se vem som vunnit presidentvalet och det blev Obama precis som jag velat. Kan inte säga att jag håller med om allt han vill, men det gör man aldrig. Om det hade blivit McCain så tror jag att förändringarna skulle vara små. Nu hoppas jag att Obama kan göra det han lovat, antagligen kommer många punkter vara svåra att genomföra pga den ekonomiska krisen. Jag tror tyvärr att alla inte är redo för en svart president och det skulle inte förvåna mig om det begås mordförsök mot Obama.

Nog prat om politik.
Nu är jag ledig innan London, skönt! Var förbi konsum idag efter jobbet och när jag kom in genom dörren stod dom och delade ut rosor till alla som kom in, haha gulligt. Köpte i alla fall godis till min syster som hon vill ha.
Snart kommer väl Tompa hem, mamma är iväg på konferans så vi ska nog åka och äta något.


Massa pengar!

Tisdag igen då. Är hemma nu igen i alla fall, skönt att sova i min egna säng.
Var tillbaka hos läkaren idag och fick mina provsvar, allt såg bra ut. På ett sätt så är det ju positivt, men hade hoppas på att de skulle hitta något som gick att fixa. Fick mediciner ändå, massa etra tillskott, så måste äta 3 tabletter om dagen, hur ska jag komma ihåg det då?
Välade även pengar till London! Snart åker vi!! Ska bli så kul att träffa min syster igen, saknar henne, tomt här hemma  utan syster i huset. Lovade att jag skulle köpa med mig marabou och saltlakrits! Växlade även pengar till Sandra, eftersom att hon inte skulle hinna det, usch vad läskigt det var att gå runt med 9000kr omväxlat till pund i väskan! Tänkte att hur många som helst skulle nog försöka rycka sig åt min väska om de visste hur mycket pengar jag hade.

Vad är meningen med livet? Mamma frågade mig det idag, vad är meningen med mitt liv? Jag hade inget svar, jag har inget svar. Äta, sova, leva, dö? Slå mig en signal om du kommer på det, jag ska fortsätta leta efter mitt svar.


Pizza och film

Snart kommer Sandra då blir det pizza och skräckfilm! Vet inte vad vi ska se ännu men har lite att välja på. Minna hann inte komma eftersom att det var så mycket med hennes flytt. Börjar bli riktigt hungrig nu så lite onyttig mat ska väl sitta fint, haha, nu är det höst då kan man säcka ihop!

Mamma och Tompa var även över idag för att se hur jag hade det, och jag har det riktigt mys. Har suttit och myst med katterna nästan hela dagen. Sen ringde det på dörren och där stod det än unga som tiggde godis. Suck, gav honom en näva godis, lite snäll är jag i alla fall. Halloween är så Amerikanskt så tycker vi svenskar borde lämna det till dom.

Lördag

Sov inte sådär jätte bra i natt, haha katterna höll mig vakna, hoppade omkring i lägenheten och välte ner saker. Är rätt trött och funderade på om jag skulle orka gå till affären och handla lite saker, men orkar inte, lat.
Har det i alla fall bra här mysigt att vara lite själv. Sen ikväll så kommer ju Minna och Sandra, då blir det lite skräckfilm, maha!



Här har vi Thea.



Castor.



Teddy.


RSS 2.0