Spelning

Nu har jag ätit och duschat, ska plocka upp lite i rummet och sen sminka mig och fixa. Ikväll ska jag iväg på en spelning, en jabbarkompis till mig som spelar, Sandra ska också med, så det kommer nog bli kul. Vill komma ut lite nu, har ju varit borta från krogen nu i över 1 månad, helt otroligt!

Igår var vi då hos Minna, blev massa prat. Vid 00.00 så åkte jag och Sandra hem, men sprang till 7-eleven först och köpte en varsin jätte macka, haha båda var jätte hungriga.
Idag har jag tagit det lugnt och sett filmen Bolt, den var riktigt bra faktiskt!
Nej nu måste jag börja!

Fredag igen

Snart så kommer Sandra och hämtar mig, sen ska vi in till stan där Minna bor. Det blir en lugn kväll antagligen med massa prat kan jag tänka mig.
Idag har det varit en lugn dag, eftersom att jag var ledig har inte gjort speciellt mycket alls, rätt skönt, men känner mig alltid rastlös på kvällarna sen.

Något jag tycker är helt sjukt just nu är allt prat om Jessica Simpsons nya kropp, hon har gått upp i vikt och det verkar vara världens undergång?! Bara för att hon är kändis så kan hon inte gå upp i vikt utan att folk kallar henne tjock. Jag förstår att unga tjejer får komplex för sina kroppar. Jag tycker att det är jätte bra att hon gått upp i vikt, hon har fått riktigt snygga kurvor, hoppas hon står på sig och inte går ner mot size 0 igen!




Förut                                                                   Nu

Ledig torsdag och körlektion

Då var det torsdag. Igår var det jobbet, det gick rätt snabbt framåt, skönt det. Körde 5 i rad med Daniel medan vi jobba, alla som känner mig vet att det inte alltid är så smart att spela spel med mig eftersom att jag är en sådan dålig förlorare! Vann 3 gånger i rad, sen förlorade jag 1 gång då vägrade jag spela mera, haha jag är så jäkla töntig, men jag hatar att förlora, tycker att det är jätte jobbigt. Jag förvarnade faktiskt först, haha.

Idag har jag haft körlektion, det känns bättre och bättre varje gång jag hoppar in i bilen och startar den, idag kändes det verkligen som om jag kom framåt, så otroligt skönt, får bara hoppas att jag nu får körkortet till juni!
Imorgon är det ju fredag är ju ledig så det är skönt. Ovanligt nog så är jag otroligt rastlös, brukar tycka att det är skönt att ha tid för mig själv, men jag måste ut och göra något imorgon annars kommer jag att springa runt huset tillslut, fast då får jag ju lite mortion i alla fall.
Nu ska jag se criminal minds!

Jonas Brothers addict - that´s me






Olycka i älvsjö

Nu är jag hemma från jobbet igen, varit en rätt skön dag, jobbar imorgon sen börjar min helg, underbart.
När jag var påväg hem från jobbet idag så kom jag till älvsjö där alla tåg var inställda. Fick höra att det var en tjej som hade blivit påkörd av tåget och dött på alvsjöstation, så allt stod still. Vet inte om hon hoppat/blivit puttad/ramlat/genat över eller något liknande. Usch vad hemskt i alla fall, sen hoppade jag på en ersättningsbuss där 100 människor står och trängs, står bredvid en kille som pratar med sin kompis. Dom hade tydligen suttit på tåget när tjejen blivit påkörd eller något, dom hade hoppat av och den där stora IDIOTEN fotade liket som låg på spåret och vissar bilderna för sin kompis, tyvärr så var hans mobil i min ögonvrå så jag fick också en titt på bilden. Det var inget jag ville se och inget jag kommer glömma. Fy fan vilken idiot, har han ingen respekt överhuvudtaget, man står inte och fotar en död människa sådär, fick rysningar i kroppen och lider verkligen med dom som kände henne.

Nej jag tror jag ska stänga av datorn nu och göra något mer nyttigt.

Underbara måndagar

Måndagen är snart över, den här måndagen har varit den bästa på länge, jag visste inte att måndagar kunde vara bra. Gick upp som vanligt till jobbet imorse och åkte dit, allt var lugnt på morgonen och dagen gick så otroligt snabbt idag att det var helt otroligt. Flabbade runt medan jag jobba med Sandra och vi skratta åt det mesta, sådana dagar är bäst på jobbet. Jobbar ju bara till onsdag också så det gör bara denna vecka bättre. Sen på torsdag ska jag till körskolan igen och köra min andra lektion!

Nu ska jag titta på CSI !

Helgen

Internet slutade funka igår men nu är det igång igen, tur det!
I fredags träffade jag då Sandra och Minna, såg Eden Lake som skulle vara en skräckfilm, men jag tyckte att den var rätt dålig och inte alls läskig, men allt kan inte vara bra.

Igår var jag bara hemma, åt semla och god mat, en riktig lugn dag och det kan behövas ibland, så skönt att bara inte göra något alls.
Sen idag åkte jag in till stan med Sandra, vi gick runt en liten stund bara, köpte lite små saker som behövdes, men ingen av oss hade lust att gå runt i affärer med tjocka vinterjackor så vi åkte hem rätt snabbt.

Imorgon är det jobb igen, men jobbar bara 3 dagar så det är skönt. Lönen kom även i fredags, kunde lägga undan 8000kr denna månad också, jätte skönt! Har nu 29.000kr på sparkontot det känns jätte bra.
Nu ska jag fortsätta titta på The secret life of the American teenager!

En bra dag

Då var det torsdag och imorgon är det fredag, är inte det helt underbart! Vilken bra dag jag har haft idag då, den har rullat på så bra och mitt humör är på top! På jobbet blev det mycket prat så tiden rann iväg, helt plötsligt skulle jag gå hem. På väg hem gick allt bra, inget försenat trots detta skit väder. Sen när jag kom hem blev det en god middag efter middagen diskade jag, pratade i tele med Minna och sen ut och övningsköra med mamma som gick askalas, idag kände jag mig jätte taggad på körningen, mamma säger att jag är jätte duktig och sa att det säkert skulle gå snabbt för mig. Ska på min andra körlektion nästa vecka, det börjar verkligen hända något!

Imorgon när det är fredag ska jag träffa Sandra och Minna, vi ska väl bara ha en myskväll, som sagt, fortfarande inte krogen och det klarar ju jag bra. Det har gått 3 helger och är snart inne på den fjärde.

Nej nu ska det bli lite tv, sen ska jag försöka lägga mig lite tidigare så att jag är lite piggare imorgon!





Körlektion och jobb

Jag orkade inte skriva igår, kände mig som en riktig pms kossa.
Sandra kom hit på morgonen och vi satte oss ner och tittade på biljetter till Australien, vi hittade några bra och tänkte boka i veckan, men jag kände idag att vi borde leta mera och kanske vänta någon månad till innan vi bokar så att vi absolut hittar den bästa resan. Sen gick vi i alla fall och tog den första tvinrix sprutan, nästa ska vi ta om en måndad, vi ska även ta en salmonella spruta, ja vi komer helt enkelt bli fulla med vaccin, haha. Det känns i alla fall bra, som om vi kommit ett steg närmre! Jag längtar så otroligt mycket, men det är 8månader kvar innan vi åker, men jag tror att tiden kommer gå rätt snabbt.
På kvällen hade jag min första körlektion, mamma var med, både för min skull och sin egen. Jag tycker att det är lite jobbigt att hoppa in i bilen med en helt ny person som ska försöka lära mig hur man kör, så det var skönt att ha mamma där. Men min körlärare var jätte lugn och bra, så ska fortsätta hos honom. Men tyvärr så tycker jag att körningen är jätte tråkig och känner ibland att jag inte alls vill ta körkort men känner mig tvungen. Kommer ångra mig om jag inte tar det nu, så lika bra och köra stenhårt så att jag har det såfort som möjligt, ska senast ha det i juni, känns bättre när jag lagt upp ett mål!

Idag har det då varit jobbet, det gick jätte bra och dagen flög iväg, känns som hela den här veckan kommer gå snabbt så det är underbart! Fick även sluta 35min tidigare idag så det gjorde bara min dag ännu bättre.
Nu sitter jag bara i soffan och tar det lugnt, precis som det ska vara, även om vädret är skit och det är mörkt ute så känner mig mig glad!



Ögongodis

Övningskörning

Nu är det söndag, men är även ledig imorgon så det är askalas! Idag har jag övningskört med Tompa för att värma upp lite till körlektionen imorgon. Det gick bra utom en bit då jag blev lite stressad och råkade trycka ner gasen för mycket och få igång vindrutetorkaren, haha.
Sen var det fika när vi kom hem då Totte precis fyllt 11år, lite kladdkaka, mums! Annars har jag väl bara suttit och fixad med datan och så. Skulle ha städat men är alldeles för lat.

Imorgon ska jag träffa Sandra som också är ledig, ska in till stan och ta twinrix spruta, som är skydd mot hepatit A och B, sen ska vi antagligen boka Australien resan!!


Lördagkväll



Så här ser det ut om man är hemma en lördagkväll, så kan det gå om man bestämt sig för att inte gå på krogen under 2 månader.

En dag i stan

Idag vart det då stan med Minna, äntligen kunde jag köpa mina jeans! Är så nöjd med dom, blev ett par nudie jeans och dom sitter ju så underbart bra och skönt! Sen köpte jag även en kofta som jag ångrar nu, knappen gick sönder när jag kom hem, men köpte den på rean för 75kr så jag dör nog inte. Sen blev det bara lite små grejer. Jag och Minna gick sedan till stureplan där det absolut mysigaste cafét finns. Åt en varsin stor räkmacka som jag ätit varje gång jag har varit där, haha. Blev så mätt på räkmackan att jag inte ätit middag, men ska väl ta någon macka eller något nu.




Ny hårinpackning som luktar så otroligt gott, sen en mascara, bara gula saker.


Imorgon ska jag övningsköra med mamma så att jag hinner värma upp lite innan min första körlektion på måndag, nu ska jag fan se till att ha körkortet senast i juni, det är i alla fall mitt mål, sen får jag väl se.. Annars händer det väl inte så mycket imorgon.

Fredag!

Inget centrum idag heller, haha men jag gick upp i tid, hade duschat och skulle börja sminka mig när jag kom på att jag ville in till stan så det skulle ju vara onödigt att åka ner till centrum då, så istället smsa jag Minna och fråga om hon ville följa med in till stan imorgon och gå lite i affärer och sen ta en fika, trevligare med sällskap, så nu ska jag in med henne imorgon.
Annars idag så har jag läst och tittat på en serie på datan. Nu sitter jag och ser Lets Dance, är egentligen inte så intresserad men sitter bara och tittar med ett halvt öga.

Känns lite tråkigt att inte gå ut, men om jag känner efter så är jag faktiskt inte så sugen på att dra ut på krogen, mer på att träffa folk och dricka lite, men jag klarar mig, sen i mars då ska jag köra stenhårt istället !

Ledig dag

Japp en ledig dag och jag gjorde i stortsätt ingenting! Har legat och sett en film, läst lite, lyssnat en hel del på musik och suttit till och från i flera timmar med ett jäkla IQ test grej, fy jag vill klara det men har bara klarat 5/10 ! Det är ju skit svårt eller så är jag dum i huvudet! http://www.testportalen.se/ordtest.php är länken till den sidan någon annan kanske kan klara det och säga det rätta svaret så att jag slipper sitta i flera dagar och försöka lista ut dem jag inte klarat!

Imorgon ska jag upp och röra på mig, måste ner till centrum då, nu ska jag sitta och njuta lite mer av min musik och sen kanske sätta på en film eller något.




Aly & Aj - Chemicals React

Helgen har börjat

Nu är denna jobbvecka slut för mig kan det bli bättre? Dagen gick jätte snabbt, men som vanligt så ska SL alltid krongla så man får vänta i 200år innan man kan komma hem, det gör mig galen!
På måndag händer det, jag ska ta min första körlektion, nu ska jag fan ha det där jäkla körkortet så jag hoppas och ber att allt går bra, nu ska jag sattsa ordentligt för jag vill ha det till sommaren ju, får hoppas på det bästa.

Har precis varit ute och gått med mamma i 1 timme den vanliga rundan, fy vad kallt det blev nu på kvällen, jag vill verkligen ha vår nu istället!
Imorgon ska jag försöka ta mig upp och åka ner till centrum och köpa lite små saker som jag behöver, men jag vet att jag antagligen kommer att vara för lat, haha.

Nu sk jag faktiskt läsa lite, har blivit en riktig bokmal, men tycker tv och datorn är tråkigt nu, så det är skönt att bara krypa ner i sängen med en bra bok. Läser just nu Män som hatar kvinnor, har kommit en bit, seg början men nu börjar den bli bra så vill läsa fortsättningen!

Helgen och måndagen

Som vanligt har jag haft lite bloggtorka över helgen, men så får det vara.
I lördags var jag då hemma hos Sandra, där hon jag och Minna gjorde egenpizza som vart askalas, senare på kvällen bakade vi även rulltårta. Mitt i allt kom vi på att vi skulle göra en egen skräck film, Sandra hade fakeblod hemma så det passade perfekt. Filmen blev ju självklart jätte bra eftersom att det var vi tre, haha, det var snarare en g-film, men vi gjorde vårat bästa. Jag skulle klippa ihop den, har inte hittat något bra klippningsprogram så vet inte hur jag ska göra det, synd.

Idag har det i alla fall varit jobb, ville verkligen inte upp imorse och var påväg att vända hem, i alla fall nästan. Men när jag väl var på jobbet vart det inga problem, helt plötsligt så satt jag på bussen hem igen, underbart och nu är det bara två arbetsdagar kvar för mig, så kan det bli bättre?

Har läst ut Ljudet av ditt hjärta, blä ännu en bok slut. För bra böcker helt enkelt, ska väl köpa fyran också, men ska nog vänta tills den kommer ut på svenska, tycker att det är rätt jobbigt att läsa på engelska.
Nej nu blir det lite The secret life of the american teenager.

Ge mig sommar

Min lediga dag spenderade jag genom att ligga och läsa, haha så lat orkade inte göra något. Sen när min bror kom hem från skolan så gjorde vi chokladpuddinge, otroligt nyttigt, nu har han åkt till pappa, jag sitter nu här vid datorn och lyssnar på musik.

Usch är så trött på dett väder, vill ha sommar nuu! Orkar inte med snön och kallt väder, blä säger jag bara. Vill tillbaka till de varma sommarkvällarna (okej det var inte många men ändå), Lida och våra utekvällar! Det var otroligt mysigt, spola fram tiden några månader så skulle jag bli otroligt glad!



En otroligt snygg bild från i sommars, haha


Flygande ägg

Sitter just nu och tittar på Criminal minds, det var ett tag sedan jag såg på tv, ser allt på datorn nu. Men fick lust att titta när jag såg att det var Criminal minds på tv.

Imorgon är jag ledig, så underbart, dagen idag var okej, men tyvärr hade jag jätte mycket problem med axeln idag, det var ett tag sedan jag hade så ont som jag hade idag, blir så frustrerad när det händer, men nu ska jag ta det lugnt i några dager sen så är jag som ny till måndag igen.
När jag kom hem la jag mig ner i sängen och läste innan jag somna, sen kom min otroligt söta lillebror och väckte mig genom att dunka på dörren och skrika att det var mat, jag flippade ur kom upp i köket och han sitter och asgarvar, blir så sjukt förbannad att jag kastar ett stekt ägg på honom innan jag klampar ner till mitt rum igen. Så går det när man bråkar med en trött och hungrig Malin.
Jag och mamma tog sedan en timmes promenad efter jag diskat och städat upp i köket. Rätt skönt att gå faktiskt. Nä ska se mer på tv och undvika att kasta fler ägg, haha.

Onsdag

Ska snart gå och sova är rätt trött så det är lika bra att gå och lägga mig och försöka sova, ska väl antagligen läsa lite först, har svårt för att lägga bort boken, men vill inte läsa klart den för snabbt.

Idag var det jobb, fy vilken seg dag, inte tung eller jobbig, bara otroligt seg, men sådana dagar måste man ju också ha. Jobbar endast imorgon sen är jag ledig till måndag så har inte mycket att klaga över!
Efter jobbet idag åkte jag in till stan med Sandra, vi gick till Killroy för att fråga saker om våran resa till Australien. Det var en tjej/kille (det var väldigt svårt att se, den hade bröst och skägg!) som försökte svara på frågorna, men jag gick där ifrån med mer frågor än innan. Nu ser det ut som om vi ska dumpa Killroy och köra vårat eget race.
När jag kom hem så slängde jag mig ner och tittade på One tree hill, äntligen så fick jag ner ett nytt avsnitt! Det är så otroligt bra, efter 6 säsonger håller dom fortfarande serien på topp, love it!
Nej nu ska jag ta mig i kragen och gå till badrummet och borsta tänderna.

Snö och presenter

Har precis kokat makaroner till min matlåda imorgon nu ska jag snart krypa ner i sängen och försöka sova, ska antagligen också sätta på ett nytt avsnitt av The secret life of the american teenager har verkligen fastnat för den serien.
Var i alla fall hemma hos min moster och hennes kille i deras nya hus som är jätte fint och firade den sista julen. Nu kan jag lägga der bakom mig så skönt! Nu är julen över. Fick pengar och presentkort precis vad jag behöver. Kom hem lite innan åtta då tog jag, Rickard och mamma en promenad, tog väl ungefär en timme, jobbigt att pulsa sig fram i snön, för gud vad det snöa tidigare idag. Jag som hade hoppas på att vintern var över nu, men nej massor med snö, suck.
Imorgon blir det jobb igen, men jobbar bara två dagar nu, så det är skönt. Efter jobbet imorgon så kanske jag och Sandra ska in till stan och gå till Killroy, som är företaget som vi ska åka med till Australien dom har även ett startpacket som hjälper en mycket att komma igång med att få jobb och få en plats att bo på. Så imorgon så blir det så att åka dit om Sandra får låna bilen, har massor med frågor!
Nej nu måste jag börja fixa mig för att gå till sängs.


Tisdag

Nu har jag precis kommit ut ur duschen, ska åka iväg om en timme, så ska skynda mig lite. Ska iväg och fira sista julen nu, sen kan jag lämna den bakom mig, phu!
Igår var jag som sagt ensam hemma, hörde hur mamma, Tompa och deras två kompisar kom klampande hem kl 01.40 men somnade om rätt snabbt efter det. Tittade även på filmen "Disaster movie", en film som gör parodi på massor med andra filmer. Det var skit kul, men nu är det så att jag också har rätt dålig humor, haha. Nä men höjd punkten i filmen var när dom drev med High school musical, haha det var så roligt gjort. Har även hittat en ny serie som jag börjat titta på "The secret life of the american teenager" riktigt bra serie faktiskt, vet inte om det visas i Sverige på någon kanal.
Nej nu är det dags att börja föna håret.




Tomt hus

Nu sitter jag här och är rastlös som fan, det ekar i huset för jag är ensam, det kurrar lite i magen för att jag är lat. Mamma och Tompa är iväg på någon rockfest, syster åkte hem till London idag och bror är hos pappa i Västerås, så jag blev helt plötsligt ensam. Alltid lite tomt, men skönt att vara ensam här hemma. Stort trevåningshus och jag har mitt rum längst ner så det känns lite tomt. Ska gå upp och ta något gott att äta, känner inte för att sova ännu, är ju en röd dag imorgon så kan vara uppe ett tag till.
Var på jobbet idag och det var rätt lätt att gå upp imorse, kändes rätt okej att jobba igen, har ju varit ledig och blev också sjuk så det har inte blivit så mycket jobb under julen, men nu är jag tillbaka igen!
Imorgon ska jag fira en väldigt sen julafton med mammas sida. Så det ska bli trevligt, blir väl under dagen eftersom att alla säkert jobbar på onsdag igen.

Jag hade faktiskt ett nyårslöfte detta år, vet inte om det kan kallas så men bestämmde det på nyår. Jag ska inte gå på krogen under hela januari och februari. Har tröttnat så otroligt mycker på krogen så tänkte att om jag struntar att gå i någon månad så kommer det antagligen bli kul igen och jag kommer dessutom att spara pengar! Finns massa andra saker att roa sig med på helgerna så det här kommer gå askalas.


Victorias Secret Fashion Show

Åkte till mormor vid 3, det blev en mysig middag med äppelpaj till efterrätt och självklart massor med vaniljsås! Det var i alla fall riktigt trevligt.

Nu är jag hemma och sitter och tittar på Bones, innan det var det Victorias Secret Fashion Show! Vem kan inte älska det? Alla vackra kläder och tjejerna med deras snygga kroppar och hår, vem kan det inte göra avundsjuk. Det är verkligen något jag ser varje år, kan inte sluta att tycka om det. Men tyckte att showen förra året var mycket bättre! Då när Heidi Klum och Seal sjöng tillsammans, underbart. Får se vad de hittar på nästa år och vad för snygga underkläder som modellerna kommer att bära.

 



Imorgon blir det jobb igen, så nu är det dags att försöka komma in i jobbrutinerna, tidiga mornar och tidiga kvällar.

Söndags städning

Snart måste jag börja städa, sen senare idag ska jag och syster åka till mormor och äta middag där. Syster åker tillbaka till London imorgon så detta är hennes sista dag här. Ska bli tråkigt att hon åker tillbaka, får se när hon kommer hem till Sverige igen, jag hoppas på snart!
Nej nu måste jag börja om jag ska hinna, suck.

Nytt år

Ett nytt år och jag hoppas att detta år ska bli askalas, det tror jag att det kommer att bli.
Nyår var mysigt, på morgonen trodde jag inte att jag skulle orka upp ur sängen och tänkte skita i allt, men det var ju nyår, sjuk eller ej, kunde inte ligga hemma. Min syster frågade om jag ville följa med henne till några kompisar och jag sa ja och tog även med mig Sandra. Ett bra nyår, lugnt och skönt precis som jag ville ha det. Vid tolvslaget gick vi ut och firade det nya året. Min nyårs puss blev med Sandra, så nu antar jag att jag måste spendera hela året med henne? Haha. Sen efter ett tag gick vi hemår och jag hamnade i säng runt 01.30. Skönt, men kände mig inte på topp dagen efter.








Idag var jag och syster över hos Sandra och käkade lunch, vi tog även en runda runt på gården där hon jobbar och tittade på kossorna, fåren och hästarna, riktigt mysigt, men fy fan vad kallt det har varit idag!

Ska nog krypa ner i sängen och läsa Ljudet av dig hjärta, beroende jag vet! Har redan läst ut 1an och 2an, men så SJUKT bra!

RSS 2.0