Beroende

Jag försökte äta, men såg maten och började må så illa att jag var tvungen att springa ner till rummet igen. Känner att jag antagligen borde äta något om jag faktiskt ska bli frisk, vill ju inte inledda det nya året med att ligga i sängen.
Har legat i sängen och läst boken Om jag kunde drömma. Jag trodde aldrig att någon bok skulle kunna leva upp till Harry Potter böckerna som jag älskar, men jag har hittat det. Har väldigt svårt att sluta läsa, beroende framkallande, har 2an hemma också så om första tar slut så kan jag få fortsättningen direkt i alla fall!



Får väl se vad som händer imorgon på nyår, antagligen inte mycket. Jag orkar faktiskt inte kröka massa och knapt komma ihåg 12 slaget, hur kul är det? Festa kan jag göra alla andra dagar på året. Detta år ska jag inte fira 12 slaget i en taxibil, utan det ska vara lugnt!

Typiskt

Det här är inte kul. Har så ont i hela kroppen har inte orkat röra på mig eller äta på över 24 timmar. Jag tror jag ska gå och dö. Sjukskrev mig idag från jobbet, precis vad jag beöver, förlora mer pengar..
Måde inte alls bra igår när jag jobba, proppade i mig massor med tabletter. Kom hem och la mig mer i sängen, med alla kläder på, hade två filtar och ett täcke på mig, men frös fortfarande. Nej det är så typiskt, det som är nyår imorgon och jag mår inte direkt bättre idag, fan!

Födelsedag och utgång

Då var 19-års dagen snart över.
Det började med att pappa ringde och väckte mig och sa grattis, domnade om rätt snabbt innan Agnes ringde en halv timme senare och fråga om hon kunde komma förbi en snabbis och säga grattis och hälsa innan hon skulle bila hem till Dalarna igen. Så gick upp ur sängen i alla fall, haha. Hon kom förbi och vi snackade en stund innan hon var tvungen att åka, riktigt kul att se henne igen!
Gick till datorn en stund och då kom mamma, syster och Tompa in med presenter, syster hade varit så snäll och slagit in mina presenter i folie papper eftersom att jag inte vill ha julpapper, haha. Men fick pengar och lite giraff saker, älskar ju giraffer!
Senare kom släkten och Minna och Sandra, så det blev glass och kakor! Fick även lite mer pengar, presentkort och en mössa och halsduk, sen även en parfym av mina favorit tjejer <3
Så det var den födelsedagen!

Igår vart det ju som sagt utgång. Vi hade det jätte kul hemma hos Minna där vi drack blue lagoon, en askalas drink som gör att man blir blå på tungan, haha. Sen drog vi mot Fellows där det var 2 mils lång kö, så vi stod typ i kö i 45min så det var ju roligt. Sen hann vi vara inne på krogen i mindre än en timme innan dom stänge, som stängde 01.00. Så vi drog vidare till Vanilla, hade redan tappa suget på att festa. Vi gick in stannade i typ 15min och gick ut igen. Bestämde oss då för att åka hem. Det kommer aldrig mer bli Vanilla, tycker absolut inte om den krogen!
Jag och Sandra tog nattbussen hem och Minna åkte tunnelbanan. Självklart så passade inte bussen ihop med den andra bussen så det var bara att gå. Fy fan vad kallt det var, var alldeles stel frusen när jag kom hem!




Klänningen som jag köpte på Topshop


   

Riktiga hetingar asså <3



Imorgon blir det då jobbet igen, så måste försöka gå och lägga mig nu. Sen så efter jobbet ska jag fira en till julafton men mamma, Tompa och hans barn.

19år

Har precis kommit hem nu. Men tänkte bara säga, GRATTIS TILL MIG! Haha. Har varit 19år i lite mer än 3 timmar nu.

Mellandagsrean

Nej jag ska aldrig ut till stan under rea igen. För mycket folk, hatar att trängas med folk! Människorna blir som djur när de sliter efter alla kläder, nej jag ska stunta i rean nu! Men jag hittade faktiskt en klänning, haha, bland alla människor så fanns det en snygg än. Men det var Sandra som hitta den åt mig på Topshop och tyckte att den skrek Malin och det gjorde den. En lila ruttig klänning, passade mig perfekt!
Jag och Sandra rymde ifrån rean men Minna skulle titta lite mera. Åkte till centrum och köpte massa groggvirke, så här ska det supas, haha. Nä men köpte så att vi kunde blanda lite drinkar, blir godare att dricka då!
Ska snart hoppa in i duschen så att det är klart i alla fall, sen ikväll blir det party. Ska väl fira min sista dag som 18-åring, för imorgon så är jag 19..

Julen

Har varit lite lat när det gäller bloggen.
Men firade i alla fall julen hemma hos pappa, det har varit en riktigt mysig jul. Fick det jag ville ha, pengar. På julaftonsmorgon vaknade vi upp och det snöade ute, det var riktigt mysigt. Vi har även spelat massa Buzz, skit roligt spel. Men jag vann hela tiden, haha så de andra tyckte inte att det var så kul att spela då. Men har inte tagit några bilder, måste se till att börja använda kameran lite mera!
Kom hem igår kväll och idag har jag inte gjort något alls, blir så seg då, men ska gå upp tidigt imorgon så att jag inte sover allt för mycket.

Imorgon blir det stan med Sandra och Minna, vi ska in och titta på mellandagsrean, får väl se om jag hittar något skoj, ska även köpa två julklappar, ska fira en till jul den 29 december.
Japp på söndag blir jag 19år, ett år har redan gått sedan jag fyllde 18år. Då var jag hel spänd på att gå ut på krogen och röja, och de första månaderna som 18 gick jag ut varje helg, haha. Nä nu är jag rätt trött på krogen. Men imorgon ska jag faktiskt ut, har inte varit ute på länge, det är bra, har sparat pengar och känner att det nu faktiskt ska bli kul att komma ut lite!

Helgen som gått

3 dagar kvar till julafton, helt otroligt. Känns absolut inte som det.
Igår fyllde ju då Minna år och vi var ute på resturang. Det var jag, Sandra, Minna, Nicklas, Natta och Mattias. Trevligt var det, men min sallad smakade lite konstigt, haha. Efteråt blev det bowling, larvade mig mest, men det var faktiskt då det gick som bäst, haha.

Idag har jag tagit det lgunt och sen har jag städat. Imorgon åker jag till pappa och stannar där till torsdag, kommer bli en mysig jul. Bara jag pappa, syster och bror.
Ska snart hoppa in i duschen och sen bädda nya lakan i sängen!

Fredag

Nu är det fredag, var som sagt ledig idag så har typ inte gjort ett skit. Känner mig sjuukt sugen på att få komma ut, men jag vet att jag måste spara pengar så det får vänta någon helg, tyvärr :(
Men var i alla fall med mamma och hämtade syster igår inne i stan! Så nu är hon hemma till den 5 januari. Vi var väl hemma vid 00.30 skulle jag tro sen satt jag och prata med syster till typ 02.30. Haha finns mycket att säga när hon varit borta ett tag!

Imorgon ska jag ut och äta på resturang, ska fira Minna som fyller 19 imorgon, sen efter blir det bowling.
Ja själv så blir jag ju 19 snart också, vill inte bli äldre faktiskt, ska inte direkt fira min födelsedag, tycker inte om att fylla år och 19 är inte en direkt speciel ålder enligt mig.

Rastlös

Jag är rastlös, känner mig lite hängig med det överlever jag. Vill röra på mig, men kommer nog sitta kvar i min soffa med datorn i knät. Alldeles för kallt att gå ut nu. Jag är en spdan nörd så har sett klart på Supernatural. Vad ska jag nu se på? Det finns ju inte ett skit på tv och om det finns det så klarar jag inte av reklamen, haha har blivit så van vid att se allt på datorn utan reklam. Ska se om jag kanske ska fixa en ny serie, men vet faktiskt ingen som jag vill se.

Ska följa med mamma sen och hämta up syster, lär väl bli runt 00.00-01.00, men är ju ledig imorgon så kan sova då.

Ledig!

Nu är jag hemma från jobbet, det gick rätt bra idag trots att jag inte mådde så jätte bra. Fick sluta kl 15.00 istället för 15.40, otroligt skönt precis vad jag behövde! Är ledig nu i 1 hel vecka ska bli så skönt, ska inte tillbaka till jobbet förän den 29 december, wei! På måndag åker jag till pappa i Västerås där jag ska fira jul med han och mina syskon, det kommer bli en lugn jul antar jag, precis vad jag vill ha eftersom att jag inte tycker om julen speciellt mycket.

Sjuk

Igår så mådde jag sjukt dåligt på jobbet, på kvällen blev det bara värre. Imorse när jag vakna så var mitt huvud på väg att sprängas och jag kände mig helt död i kroppen. Så jag var tvungen att stanna hemma, ville verkligen inte, för jag vill inte fölora pengarna! Men eftersom att mitt jobb är väldigt fysiskt så skulle jag inte orkat. Så har vilat upp mig ordentligt idag så imorgon måste jag till jobbet, så jag hoppas bara på att jag mår bättre då! Imorgon kväll/natt kommer syster hem! Hon ska vara hemma under julen så det ska bli skit kul att ha henne hemma!

Såg filmen Dreamgirls idag, vilken underbar film och sjukt bra låtar! Jennifer Hudson har en så otroligt stark och bra röst och är också en riktigt bra skådespelerska förstår varför hon fick en Oscar för den rollen!


Måndag

Funderar faktiskt på att gå och lägga mig nu, känner mig rätt trött.
I lördags blev det ingen film utan vi satt och spelade spel istället, haha, mysigt faktiskt, lite mer socialt än att sitta och glo på film.
Idag var det då jobbet, allt gick bra och dagen gick rätt snabbt, nu är det bara 3 dagar kvar sedan är jag ledig över 1 vecka, så jäkla skönt! Precis vad jag kan behöva, vila upp mig lite.
Nä ska nog se ett till avsnitt av Supernatural, sen ska jag sova.

Lördag

Igår vart den stan med Sandra efter jobbet, det regnade hela tiden och jag hade inte min vinterjacka på mig, eftersom att den fortfarande är lerig, så jag frös jätte mycket. Vi gick i alla fall runt ett tag, köpte en julklapp, min första faktiskt. Sen hittade vi födelsedags present till Minna också som fyller år nästa helg. På kvällen var jag bara hemma och tog det lugnt somnade jätte tidigt också.

Idag var jag iväg till skärholmen med mamma, vi tittade runt lite, köpte även en till julklapp till min bror, så ännu en klar! Hade tänkt gå ut ikväll men känner inte för det, så ringde Minna och Sandra och undrade om dom ville komma förbi och mysa med en film, så ikväll blir det alltså bara lugnt. Minna kommer snart, hon ska käka middag här, Sandra kommer sen efter hon jobbat.

Min nya drog

Imorgon är det fredag, underbart! Torsdagen har flygit iväg, hela dagen gick jätte snabbt, älskar sådana dagar. Har haft jäkligt ont i ryggen idag, som tur är gör det inte ont på det stället i ryggen som man lyfter med, så det påverkar inte mitt jobb så mycket. Men det är som sagt helg snart då kan jag vila upp ryggen ordentligt så kommer jag säkert inte ha ont alls sen.

Just nu har jag fått en ny drog, serien Supernatural. Jag ÄLSKAR den, så sjukt bra och killarna i serien är två riktiga hunkar så det gör ju bara saken bättre! Ligger nu på säsong 2 och det går snabbt framåt, svårt att sluta titta.





Imorgon firar vi Lucia på jobbet, varje år i 12år har de haft ett Luciatåg och det ska dom ha även i år, gissa vem som ska vara Lucia, jo jag.. Det var inte direkt som att jag anmälde mig utan dom tyckte att jag skulle vara det, hann knappt säga ja eller nej förrän dom bestämmt det, haha. Jaja det ska säkert gå bra, ska ramla och slåihjäl mig, kan ju vara rätt roligt, har ju halkat under ett Luciatåg förut, så en favorit i repris skulle sitta fint!

Oturs Malin

För fan, sitter här och dör nu. Gick från bussen och ner för en lerig backe som jag går i varje dag, men just idag så skulle jag halka. Japp en riktig vurpa gjorde jag. Jag blev så chockad och föll bakåt rakt i leran, hela jag och då menar jag verkligen hela jag! Nu när jag kom hem hade jag lera precis över allt, i ansiktet, händerna och min vinterjacka ska vi inte ens tala om, den är lerig överallt, till och med innuti. Alla mina kläder var leriga och skorna med. Fy fan trodde inte att man kunde bli så lerig, såg ut som om jag badad i lera. Det värsta var att jag landade riktigt hårt på ryggen så jag har sjukt ont, jag hoppas och ber att det inte ska bli värre imorgon! Nä oturs Malin.
Tror jag ska försöka sträcka ut ryggen, sen ska jag lägga mig ner och tycka lite synd om mig själv!

Helgen

Det blir alltid en sådan bloggtorka över helgen, haha.
Det var i alla fall trevligt i fredags, kul att se hur folk är uteanför jobbet. Men åkte hem rätt tidigt, var väl hemma vid 01.00 kanske, men det var skönt.
Så i lördags var det bakning med Sandra och Minna, det blev lussebullar, peparkakor, knäck och marsipan gubbar. Minna var tvungen att gå tidigt för hon skulle iväg, men jag stanna hos Sandra och vi käkade middag och tittade på One Tree Hill innan hon körde hem mig, lika snäll som vanligt <3

Igår var jag ledig och jag var uppe i språng hela dagen med att städa och plocka lite. Det blev i alla fall snyggt i rummet, skönt det.
Idag var det jobbet igen och allt gick bra. När jag kom hem kröp jag bara ner i soffan och glodde lite på tv. Sen hjälpte jag mamma med maten och nu sitter jag och ser tv med henne, om någon timme blir det sängen.

Snart drar jag

Snart är det dags för mig att dra, är klar nu i alla fall, ska väl bara packa ihop lite saker sen är jag klar för att gå ut i det kalla vädret.


  


Dessa kläder blev det, kjol från H&M och sen ett vanligt vitt linne, har inte bestämt skor ännu.

Fredag

Nu har jag ätit lite och tagit en skön dusch, ska snart börja välja ut kläder. Ska åka 15.15 så är ute i god tid i alla fall, alltid skönt. Har börjat använda nytt shampoo och balsam från Waterclouds, tycker verkligen om det, funkar jätte bra på mitt hår, känns redan fräschare!




Imorgon blir det julbak med Sandra och Minna, det ska bli mysigt. Något positivt ska jag väl hitta med julen och det är ju då allt gott man kan äta!

Ledig dag

Idag har jag haft en ledig dag, underbart, men har självklart inte gjort så mycket. Imorgon blir det som sagt julfest med jobbet, så det ska bli kul, måste bestämma mig vad jag ska ha på mig också!

Igår var jag på jobbet, jobbade över 1,5 timme, var så jäkla trött när jag kom hem så somna rätt tidigt. Hamnade även i en konflikt med en på jobbet, verkar som om jag faktiskt lyckas hamna i någon slags konflikt var och än jag är, typiskt Malin. Men det slutade bra i alla fall, så det var inte så farligt.

Såg även igår att man kan köpa presentkort på McDonalds, trodde nästan att det var ett skämt! Hur kan man komma på en sådan dum idé? Uppmuntra folk att köpa det i julklapp till släkt och vänner, nä jag kan säga att jag inte skulle bli speciellt glad äver ett presentkort på McDonalds!


Tisdag

Nu har jag varit lite lat med bloggen.
Helgen var i alla fall bra, vi hade det jätte roligt ute på krogen, vi drog till Ice. Fick även gratisdrinkbiljett av en vakt när vi klagat lite på musiken, haha.

Nu har det i alla fall gått 2 dagar den här veckan och jag jobbar endast 3, så har bara imorgon kvar, skönt! Dom här dagarna har gått rätt bra, men har känt mig lite halvt dålig sedan i lördags, men det börjar försvinna nu!
På fredag blir det julfest med jobbet, det ska bli skoj, men vad vuxen jag känner mig nu. Julfest med jobbet?! Vad tiden går snabbt, jag går inte i skolan längre.

Dessutom har det hunnit bli december och julen närmar sig, suck. Mamma satte in en julstjärna i mitt rum fast att  jag inte ville ha någon, så nu lyser den gul, bara för mig, jag som inte ens bryr mig, haha. Kanske ska dra upp rullgardinen så att alla andra kan se stjärnan.

Har blivit lite beroende av skräckfilmer, nu när jag tittat klart på One Tree Hill så har jag börjat se skräckfilmer, igår såg jag The Happening, nej inte alls läskig men rätt bra, kul att se när alla tar livet av sig, haha lätt road. Sen idag såg jag The Eye, inte heller läskig och inte så jätte bra heller, så mitt sökande på en riktigt bra skräckis går vidare!

RSS 2.0