Hos katterna

Var hemma idag också, fan hatar att må så dåligt...! Låg i sängen hela dagen men var tvungen att dra mig upp runt 14.00 då jag skulle försöka packa ihop lite små grejer som jag glömde igår. Sen runt halv 4 åkte jag till katterna, så nu sitter jag här i lägenheten med tre jätte söta katter, fortfarande sjuk, men jag kan som tur är ta det lugnt här. Fick igång internet också på min dator, hon som bor här har trådlöst, skönt.
Imorgon kommer antagligen Minna och Sandra över, då får jag lite sällskap, fast katterna är väldigt sällskapliga så jag behöver inte känna mig allt för ensam!

Hemma

Jag stannade hemma idag, ville inte genomlida en till dag som igår. Skönt att sova, men mår fortfarande inte  direkt bättre.. Aka antagligen gå till jobbet imorgon vill inte sitta hemma, är så tråkigt.
Just nu håller jag på att fixa massa filmer till datan så att jag har något att göra i helgen då jag ska vara kattvakt. Ska vara ensam i lägenheten till måndag så vill ha lite att göra. Mamma och jag ska köra över grejerna idag, bl a datorn. Då slipper jag släpa med mig allt till jobbet imorgon eftersom att jag ska dit direkt efter.

Ska krypa tillbaka ner i sängen igen nu.

Feber och bio

Nu sitter jag här i soffan igen med datorn i knät. Huvudet håller på att sprängas och kroppen vill inte röra på sig.
Vaknade i morse och kände att jag absolut inte hade lust att gå upp i sängen, kände mig jätte sjuk. Men känner mig ofta sjuk så drog mig upp i sängen och gick till jobbet. Frös hela dagen och har mått riktigt dåligt, roligt, sjuk igen. Var i alla fall kvar på jobbet hela dagen och levde på alvedon. Efter jobbet möte jag upp mamma och Rickard. Vi åkte till Heron City, där vi åt och tittade sen på filmen Patrik 1,5.
Det var roligt att gå på bio, men mådde sjukt dåligt hela tiden, så borde ha stannat hemma. Filmen var faktiskt bra, men klarar inte av att gå på bio längre! Måste det alltid sitta människor och förstöra. När den första kyssen dök upp i filmen mellan de två männen så hörde man direkt flämtande, fniss och till och med folk som sa "Usch". Men hurregud?! Vilket årtal lever vi på? Skäms över folk som håller på såhär, lär er att kärlek är kärlek, det spelar igen roll vilket kön eller färg man är, det är 2008 nu, kan inte alla bara lämna fördommarna bakom sig?



Jag vet inte om jag ska gå till jobbet imorgon, ska försöka, men just nu mår jag piss. Ska försöka sova nu, det kan behövas.

Tisdag

Det var ett tag sen jag skrev, men har inte orkat, haha lat.
Tisdag och nu har jobbet börjat igen, några som jobbade i sommras har kommit tillbaka, eftersom att de har höstlov, kul att träffa dom igen, gjorde allt lite roligare på jobbet idag! Vi stod ett gäng idag medan vi jobbade och berättade roliga historier, det var kul, i alla fall de skämt som jag fatta, haha. Jag, Sandra, Ellinor och Daniel gick ut och käka på McDonalds idag under lunchen, skönt att slippa stå och köa vid mikron!
Imorgon blir det bio med mor och bror (bara för att det rimma), vi ska se Patrick 1,5. Sen i helgen så ska jag vara kattvakt, skoj skoj.

I alla fall i lördags så var jag ute med Sandra och Minna, det blev först förkrök hemma hos mig, sen drog vi in mot huset i gamla stan. Det blev dans och dricka, träffade också trevligt folk, men något med huset gör att jag inte tycker om det, får väl se om vi drar dit igen. Jag slutade och dricka rätt tidigt eftersom att jag började må illa, som vanligt. Men fortsatte att dansa och ha kul. Men gud vad det är annorlunda att vara ute när man är nykter, man ser allt på ett annat sätt. Alla som står och hånglar i olika hörn, fulla människor blir plötsligt riktigt vidriga, alla människor blir lite fulare, haha, och allt blev bara konstigare. Det var i alla fall en lyckad kväll och kom väl hem runt 04.00!


Jag, lika snygg som vanligt, haha




Gulligaste <3



Japp, bara för att. Haha våran fyllelek.




Har börjat bli riktigt förkyld nu, kul. Speciellt då jag får massa annat också, ont i huvudet, mår illa och fryser. Kan inte bli sjuk mer nu, måste vara på jobbet. Men så länge jag känner att jag orkar så kommer jag gå.


Shoppingrunda

Japp en vandring i stan, haha stor risk! Jag fick min motion ändå, bussens dörrar gick sönder så den gick inte, irriterande. Orkade inte vänta s jag tänkte om jag går ner till centrum så kanske jag hinner med ett tidigare tåg än om jag väntar på nästa buss. Haha jag fick springa som en galning den sista biten, men jag hann i alla fall med bussen och det var ju det jag ville.
Jag och Sandra tänkte då gå i stan och INTE shoppa, vi sa att vi bara skulle in på Lindex och köpa 100ml flaskor till London. MEn det blev mer än så, haha. Jag köpte en tröja, en shortklänning och lite andra små saker (a). Men jag blir så glad av att shoppa, så det var värt det! Vi stannade även på ett fik nere vid Stureplan, jätte mysigt och jätte god mat, dit ska jag absolut gå igen, kanske inte jätte billigt, men värt pengarna!

Snart kommer Sandra och Minna hit så ska vi förkröka innan vi ska dra ut på krogen, ska bli askalas!

Filmkväll

Nu har Sandra och Minna precis åkt och jag satte mig i min soffa med datan i knät. Ska försöka sova snart, ångest. Hatar att gå och lägga mig, den är jobbigt. Börjar tänka för mycket, ligger och vrider och vänder mig i timmar, nej sitter då hellre framför datan än att försöka sova.
I alla fall, vi såg filmen Seven, trodde att den skulle vara mycket bättre än vad den var, så är det när man har förmycket förväntningar på en film. Den blev riktigt seg och Det ända positiva man såg i slutet var att Brad Pitt var med. Men nu har jag sett en filmen i alla fall, nu kan den raderas från datan, haha. 

 

Imorgon på dagen ska jag träffa Sandra, vi ska in till stan och vandra, inte shoppa för en gång skull, bara ut och gå lite. Sen på kvällen blir det utgång, känner mig riktigt taggad, förhoppningsvis så kan jag sova så att jag är pigg imorgon! Det var ett tag sedan jag var ute, eftersom att jag varit sjuk.

Blodprov

Har varit ledig från jobbet idag också skönt.
Fick sova 3,5 timme i natt, pigg och glad jag är nu då. Gick upp 7 i morse eftersom att jag skulle till läkaren. Kom försent dit, pga att jag inte hitta och min mor svarade inte i telefon, så 20 miniuter efter jag hade tid kom jag. Men det gick bra ändå, men var sjukt irriterad eftersom att jag inte hade fått äta på morgonen då jag skulle ta massa tester. Det gick i alla fall bra och efteråt gick jag till vårdcentralen på Östermalmstorg. Det var en snäll tjej som tog blodprovet på mig, jag som hatar blodprov kände mig helt svag i hela kroppen, hon pumpade liksom ut 7 rör! Haha hela min arm domnade bort. Sen fick jag i alla fall åka hem och äta!

Nu sitter jag ensam hemma, familjen är på middag hemma hos mormor. Minna och Sandra kommer om ca 30min så ska vi titta på film, haha har märkt att vi gör det rätt ofta, men det är mys.

En längtan

Idag var jag ledig från jobbet, skönt! Tyvärr så slösade jag bort hela dagen på att inte göra något alls, typiskt mig att nuta lite för mycket av att vara ledig.

Jag har haft en sådan längtan idag på att komma bort! Åh, satt och läste resedagböcker på resedagboken.se. Herregud vad avundsjuk jag blir på alla som kommer iväg, vill att månaderna ska gå snabbare, vill ha september nästa år när jag äntligen kan ta klivet ut i världen och ska åka till Australien, den dagen är långt bort. Men den närmar sig i alla fall, 10 månader kvar, haha.

Premiär!

Igår var det jobb, blev erbjuden att jobba mer om jag ville, har endast anställning på 70% just nu men blev erbjuden 90%. Jag tackade nej, förklarade att jag inte orkar just nu, pga att jag mår så dåligt och sånt, får se om jag kan ta på mig fler dagar lite senare.
På kvällen kom Minna hir i någon timme innan vi åkte ner till centrum och träffa Sandra. Vi satt på Donken ett tag innan Nicklas kom oc hämta Minna. Jag och Sandra tog en promenad innan bussen kom, det var mys. Trodde att jag kanske skulle kunna somna lite bättre den natten, men låg vaken till halv ett, jobbigt när klockan ringar kl 05.00 - inte många timmars sömn.

Idag smällde det! En lång dag på jobbet, men det gick bra. Har nu precis kommit hem från bion. Var och såg premiären av High school musical 3! LOVE IT! Det var verkligen sjukt bra och låtarna till filmen <3 ! Haha jag är en sådan nörd, men jag bara älskar de filmerna, och den sista var bara helt underbar, vill se den igen!


Underbara familj

Ibland kan man faktiskt ha riktigt bra kvällar. Det här har varit en sådan. Mamma kom hem runt 17.00, kom in i mitt rum och sa att hon var otroligt sugen på godis så hon ville baka negerbollar (får man skriva så?). Så jag satt och läste det otroligt "komplicerade" reseptet medan mamma knåda, haha, typiskt mig, vill inte ha skit under naglarna. Vi åt några var innan vi la in det i kylskåpet. Sen kom Tompa hem och alla tre lagade mat tillsammans. En trevlig middag, sen när Tompa gick och träna tog jag och mamma fram negerbollarna igen och gjorde te, sen satt vi där ett tag innan mamma var tvungen att hämta Rickard, jag följde med. Nu har vi suttit och tittat på Färgan tillsammans.
Har nu krypit tillbaka till mitt rum för lite mer One Tree Hill, men sådana här kvällar vill jag ha oftare. Det behövs lite mer än ett godmorgon och ett godnatt. Uppskatta familjen som jag har ska jag göra oftare, för den jag har är den bästa jag skulle kunna önska mig.  

Fråga mig inte om min familj är det bästa om några dagar, för då har väl irritationerna kommit upp igen, haha.



mor, syster och jag

En arbetsdag avklarad

Har nästan precis kommit hem från jobbet, slängt mig ner i min soffa med datorn i knät, med lugn musik på - äntligen lite lugnt och ro.
Det gick bra på jobbet idag, har inte mått så dåligt, men har haft huvudvärk och mått illa, men inte lika mycket som annars, det var skönt, orkade med hela dagen utan att dö. Har fått en ny tid hos en annan läkare på fredag, så nu hoppas jag att dom faktiskt kan hitta något fel så det går att göra något åt!
Nu ska jag krypa ihop i sängen och se One Tree Hill!

Nu har videon kommit ut <3 <3 Lovebug



God eftermiddag

Nu sitter jag vid datorn och glor, orkar inte göra någon annat, haha.
Imorgon är det jobb igen, kan inte sitta hemma mer, det känns inte så tungt att tänka på det, men när jag väl går upp imorgon kan jag tänka mig hur jag kommer känna. Men jag har endast en 3 dagars arbetsvecka den här veckan så jag tror inte att jag ska dö.

Det har faktiskt varit mysigt att bara ta det lugnt en hel helg, blev lite rastlös igår och kände att jag ville gå ut, men hade ändå antagligen inte mått bra, så jag valde rätt att stanna hemma med min dator, haha.

Ännu en sömnlös natt

Konstigt jag sitter fortfarande vaken. Jag stängde av datorn och försökte sova, vet inte hur länge jag låg där, men tittade nu på klockan och märkte att den snart var halv 3, så gav upp och nu sitter jag här. Jag är skit trött men ändå somnar jag inte, vad är fel? Jag tror faktiskt att jag ligger och tänker för mycket, har så svårt att bara rensa huvudet och somna, istället ligger jag i timmar och försöker och börjar tänka på allt mellan himmel och jord.
Ska väl sätta på en film, men har redan sett 2 stycken så det har inte hjälpt så mycket, haha. En av filmerna hette Picture This, rätt bra film, en sådan där typiskt "high school" film.
Nej nu har jag börjat titta mot sängen igen, dags att slänga mig ner i den!

Ashley Tisdale - Suddenly




En hemmakväll

Det blev ingen utgång för mig idag, kunde inte sova i natt så är jätte trött, fortfarande en riktig huvudvärk och mår illa. Känns inte som om det är rätt tillfälle att gå ut då, får helt enkelt ta en till lugn hemma kväll, haha men då kommer jag i alla fall vara riktigt laddad nästa utgångskväll.

Nu är London bokat! Helgen vecka 45 blir det, åker med Sandra och Minna och så ska vi bo hos min syster, kommer bli så roligt. Längtar redan!

Nu ska jag krypa ner i soffan och titta på en film, lite mys för mig själv.



En bild som jag tog i London förra året.

Finns det inga bra skräckfilmer?

Var då hemma hos Sandra i går, Minna och Nicklas var också med. Vi kröp ihop oss i soffan med en skål popcorn. Sen satte vi på filmen The ruins. Ja det finns ju inte direkt mycket att säga, en skräckfilm om växter som äter upp människor, herregud, vad har hänt med all bra skräckfilmer? Blir frustrerad. Vill ju bli riktigt rädd någon gång, när man blundar och känner hur pulsen ökar, men nej det är bara massa människoätande växter - läskigt.
Sen efteråt såg vi en svensk skräckis, vad den nu hette, har glömt. Minna hade fått låna den av en kille på jobbet, den var väl lite b-film, men ändå rätt bra. Men på slutet så dök Minnas jobbarkompis upp i filmen, haha det visade sig att det var han som gjort den. Så coolt, jag vill också göra en egen film eller vara med i en!
Minna och Nicklas åkte hem och jag sov kvar hos Sandra, som vanligt kunde jag inte somna och sov väldigt dåligt i natt, har nu precis kommit hem.
Ikväll så ska Minna och Sandra ut, får väl se om jag orkar följa med, är rätt seg nu så får väl bestämma mig när kvällen närmar sig. Nu är det dags att städa - underbart....

Fredag

Nu orkade jag faktiskt göra om designen, men blev inte så nöjd. Men den får vara kvar som den är ett tag.
Borde städa mitt rum nu men orkar inte, alldeles för seg och trött. Har fortfarande jäkligt ont i huvudet.
Ska antagligen hem till Sandra ikväll, även Minna ska dit. Det blir väl att sitta och glo på skräckfilm, nog det jag behöver, bara ta det lugnt.
Somnade tillslut igår i alla fall, men det tog ett tag, låg och titta lite på tv och tillslut så lyckades jag somna. Nä nu ska jag försöka göra något nyttigt, kanske ta en susch lr nåt.

Ut i natten

Tog bort min design, tänkte om jag tog bort den så skulle jag behöva göra en ny, haha får väl se om jag orkar göra det imorgon.
Klockan är över 03.00, försöker sova, vrider och vänder mig, för en timme sen tröttnade jag och satte på mig skorna och jackan, sen gick jag ut en sväng. Vad skönt det är att gå i mörkret, tyckte om tysnaden och känslan av att vara den enda.
Gick väl typ en halv timme innan jag kom hem igen och nu sitter jag här fortfarande klarvaken, har inte lika ont överallt, men huvudvärken går inte över, den envisar sig.
Ska försöka krypa ner i sängen igen, måste sova.


Chocklad gör mig glad!

Sandra var förbi och lämnade ett par skor till mig och snodde lite filmer från mig. Hon hade också med sig en chockladkaka, självklart min marabou 70% som jag ÄLSKAR och ett krya på dig kort, så gulligt <3 Det gjorde mig absolut på bättre humör.
Just nu sitter jag här i mina nya skor och funderar på om jag ska behålla dom lr inte, men jag kommer antagligen att göra det, för lat för att skicka tillbaka dom, haha.



Mina nya skor från Halens.se och mina vita ben, haha



Idioter

Japp kan ju sätta igång och gnälla lite.
Var på vårdcentralen igår, dom har ju problem. Berättade om min huvudvärk, magont, trötthet, axlar och alla andra jäkla krämpor som jag har. Han tar mig inte ens på allvar. Tittar i min hals och säger att det ser svullet ut, det är typ den ända stället jag inte har ont på?! Sen säger han att jag ser sjuk ut. Skickar iväg mig till någon provtagning, dom tittar om jag har någon inftammation i kroppen, det är det ända. Resultatet såg bra ut så han sa hejdå, det är säkert bara att virus som går över. Men hallå, din idiot. Jag har varit sjuk i typ 2månader...! Nä förfan, det blir att gå till någon anan läkare som vet vad han gör!

Har i alla fall bara legat hemma idag och glott. Har läst ut alla 7 Harry Potter böcker igen, så nu har jag inget att göra på dagarna. Istället så håller jag på att ladda ner filmerna och ska titta på dem istället, haha jag är en sån nörd.


En mörk dag

Har inte skrivit på ett tag, kryssningen var i alla fall jätte rolig, orkar inte berätta.

Fan vad dåligt jag mår, det funkar inte. Mår illa, har ont i huvudet och i hela kroppen, kan inte sluta skaka. Har varit sjuk till och från nu i typ 2månader, något måste vara fel. Ska till vårdcentralen imorgon och se om dom hittar något. Skulle vara skönt om dom faktiskt gjorde det så att jag slipper må såhär. Missar så jäkla mycket på jobbet, förlorar pengar..

Nervös

Bara för att jag är nervös som fan nu. Hatar att sova på båtar och nu är det två nätter! BAH! Var bara tvungen att skriva ett inlägg till innan jag åker, sen kommer jag hem på fredag, om jag inte dör påvägen!
Nej allt kommer säkert att gå skit bra och jag kommer att överleva.




Jag är också så tråkig att jag testade min web-camra på datorn, haha



Kryssning!

Snart är det dags att åka mot båten. Kryssningen börjar idag! Sitter här med ny målade naglar och känner mig glad.
Var hemma från jobbet idag, så fick sova ut lite. Vaknade på morgonen med världens mensvärk, så ont att jag inte ens kunde ställa mig upp, så det var liksom inte ens någon idé att tänka på att gå till jobbet. Istället har jag bara tagit det lugnt. Började packa för ett tag sen, haha är alltid ute i sista minuten...
Nu måste jag väl antagligen packa klart och se till att jag inte glömmer något, som jag säkert kommer att göra eftersom att jag är ute så sent med packningen...



Vi kommer få så roligt tillsammans <3



Gömmer att skriva

Som vanligt så har jag inte orken till att skriva, haha lat som fan. Ska försöka orka göra om designen också, när jag fattar hur mitt nya photoshop funkar.

Helgen har i alla fall gått, det var en mysig helg. En kväll med lite alkohol och människor hos Sandra, en kväll med film hemma hos mig och en dag i stan. Alltså en rätt lugn helg.
Nu har jag jobbat i 2dagar och imorgon jobbar jag endast halvdag innan kryssningen, det ska bli skönt. Det är rätt tungt på jobbet nu så behöver lite lugnt från jobbet.

Nu har jag varit och ätit pizza och tittat på katter. I slutet av oktober ska jag vara kattvakt till tre katter från fredag till måndag. Ska bo i hennes lägenhet under den tiden så det ska nog gå bra. Katterna var super mysiga och gulliga.

Nä nu blir det lite tv och kanske läsning om jag orkar, är rätt trött.

Helgen börjar!

Fredag, det kan ju göra vem som helst glad! Om ca 2 timmar kommer Nicklas och Minna och hämtar mig, sen åker vi till Sandra. Borde börja snart, har precis kommit ut ur duschen, har mycket att göra innan dom kommer.
Det var en rätt skön dag på jobbet, det är jag glad över. Blev inte allt för mycket slit, fick lite gummisnoddar på mig bara det var väl det som hände på jobbet, haha.
Nej nu måste jag föna håret och laga middag!!

Fel allt kan bli

Fy fan vad jag är trött på allt just nu. Rätt dålig vecka, har varit på dåligt humör nästan hela tiden, men försöker låta bli att ta ut det på andra, men det blir inte alltid så lyckat. Är bara så trött just nu, har ingen lust att gå upp på morgonen längre vill helst bara ligga kvar där hela dagen och inte göra något alls. Men livet funkar inte så. Nä allt känns fel just nu, hela världen har vänt sig emot mig den här veckan.
Höstdepression.
Nu ska jag krypa ner i sängen och se One Tree Hill.


/malin

London baby!

Har precis suttit och pratat med min syster i telefon, hon bor i London. Det var typ 100år sedan vi prata, underbart att snacka lite skit med henne igen. Pratade även om när jag ska komma och hälsa på henne, hoppas på att det blir snart, men det kommer nog bli någon gång i november, allt måste bara passa ihop med jobb och allt, men till London ska jag i alla fall!




Mina söta syskon i Londan förra året.

/malin

Oturs dag

Sov dåligt i natt, så det har inte varit kul på jobbet idag eftersom att jag gick runt i en dvala. Råkade skära mig i handen och i tumen idag, började blöda, smart Malin, men så går det när man är trött. Lyckades även putta omkull en stor tidningshög som ramla på golvet, jag var inte den ända som garva, så där fick jag stå och plocka upp tidningar. Dessutom var det en tung dag, mycket att lyfta, men denna dag tog också slut. Det ända positiva är väl att det kändes som tisdag idag, glad överaskning när jag kom på att det faktiskt är onsdag!
Jag säger bara fy fan, jag kan väl ändå inte vara den ända som blir deprimerad av mörkret och det tråkiga vädret. Imorse när jag gick hemifrån var det riktigt mörkt, blir bara svårare och svårare att komma upp på morgonen, blä.


/malin

RSS 2.0